Szia, ha van kedved írj
Hahaha, ja, mert rohadt csúnya vagyok gondolom...
volt már mindenfele fotó, gecitol csorgo fasztol kezdve minden. Nem azon múlik hogy mindenki egy nyomorék. És valóban, lehet nem ez az oldal a nekem való. De a szomorú az hogy az összes oldalon ez megy. Mindenki csak otthon ül és veri a faszat és közben hülyeségeket posztolgat, aztán miután elelvezett már nem érdekli és válaszolni is képtelen. Mondjuk más oldalakon legalább nincs ennyi szekrényben bujkalo feleség salo szerencsétlen, es hajlandóak úgy ahogy megmutatni magukat, az más kérdés hogy utána ugyanúgy senki nem találkozik
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (ma 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 21:53
volt már mindenfele fotó, gecitol csorgo fasztol kezdve minden. Nem azon múlik hogy mindenki egy nyomorék. És valóban, lehet nem ez az oldal a nekem való. De a szomorú az hogy az összes oldalon ez megy. Mindenki csak otthon ül és veri a faszat és közben hülyeségeket posztolgat, aztán miután elelvezett már nem érdekli és válaszolni is képtelen. Mondjuk más oldalakon legalább nincs ennyi szekrényben bujkalo feleség salo szerencsétlen, es hajlandóak úgy ahogy megmutatni magukat, az más kérdés hogy utána ugyanúgy senki nem találkozik
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (ma 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Biztos mert nem egészen az az oldal,amin téged keresnek. Vagy próbáld a fotód lecserélni!
Ha lehetne valamit tudni rólad,akkor volna ...
(Ez egy válasz Keresek43 üzenetére (ma 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Biztos mert nem egészen az az oldal,amin téged keresnek. Vagy próbáld a fotód lecserélni!
(Ez egy válasz Zozo911 üzenetére (ma 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 20:38
Itt egyáltalán találkozik bárki is bárkivel? Kb április óta keresek, és csak a nagy kamu volt eddig. Az a pár ember akivel el is ennek, az vagy egyáltalán válaszolni se tud. Vagy titkolózol nyomorék,vagy még roszabb nagy budos kamu,aki hirtelen eltunik amikor azt mondja neki az ember hogy ja jó, oké, akkor találkozzunk. Ennyi nyomorultat mint ezen az oldalon. Mindenki csak kiirja a hulyesegeit,de valójában semmit nem akar vagy nem mer. Kész röhej az egész.
Itt egyáltalán találkozik bárki is bárkivel? Kb április óta keresek, és csak a nagy kamu volt eddig. Az a pár ember akivel el is ennek, az vagy egyáltalán válaszolni se tud. Vagy titkolózol nyomorék,vagy még roszabb nagy budos kamu,aki hirtelen eltunik amikor azt mondja neki az ember hogy ja jó, oké, akkor találkozzunk. Ennyi nyomorultat mint ezen az oldalon. Mindenki csak kiirja a hulyesegeit,de valójában semmit nem akar vagy nem mer. Kész röhej az egész.
Nagykőrös kke? Most éjszaka, erre járó autóst leszopnék kocsijában! Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kor, alkat mindegy. Számba, arcomra, seggembe mehet. Köcsög vagyok, nem szégyenlem. 23h-04h között elérhető vagyok a talira. Használd a szám és a seggem kedvedre! NAGYKŐRÖS
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Ezeket tedd ki az oldaladra ha láttam volna akkor nem írtam volna.....!
(Ez egy válasz Danikaaa üzenetére (ma 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:52
Hagyjad már, 25 vagyok senki nem ír, fejér megyén belül, tudok utazni, meg minden, egy olyan partner se ír aki dugna. Megjegyzem csak idősebbeket keresek, úgy 38+ felfele. De még így se ír senki szóval
Mindegy is...Én befejeztem itt. További jó bohóckodást mindenkinek!
(Ez egy válasz Pearti1. üzenetére (ma 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:03
Igazad van, és tisztelet azoknak akik akarnak valamit, de a kamusok és a titkolozó emberek basszák el,akikkel nem tudsz mit csinálni!....
Sziasztok!
Ózdon helyel rendelkezem és keresek aktívat aki szopatna egy jót.
Ózdon helyel rendelkezem és keresek aktívat aki szopatna egy jót.
Corvin kke? Uni/ passzív van?
Így igaz. Nem azon múlik, hogy valaki a fiatalabb korosztályt keresi. Többségük, mindegy, hogy melyik korosztályról beszélünk, még csak válaszolni sem képes. S itt kezdődnek a problémák.
(Ez egy válasz Danikaaa üzenetére (ma 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:52
Hagyjad már, 25 vagyok senki nem ír, fejér megyén belül, tudok utazni, meg minden, egy olyan partner se ír aki dugna. Megjegyzem csak idősebbeket keresek, úgy 38+ felfele. De még így se ír senki szóval
Holnap délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (ma 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten talalkoznek ferfival.
Sajnos az is baj, hogy mindenki a fiatalokat keresi.
(Ez egy válasz Pearti1. üzenetére (ma 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:03
Igazad van, és tisztelet azoknak akik akarnak valamit, de a kamusok és a titkolozó emberek basszák el,akikkel nem tudsz mit csinálni!....
Itthon vagyok gyere el hozzám és élvezzük egymást!
Cegléd ? 50 bi pasi 18 óra utànután. Tali?
Békás megye , Gyomaendrőd, valaki szeretne cumizni?Privi!

Göndörke
Svetla