9 kerületben valaki? Aktív vagyok.
Nem akar ma valaki meg dugni?
Borsod Heves
Borsod Heves
Sziasztok!Holnap pár vagy bi pasi Veszprém környékén?Uni/passzív szerep izgatna, helyem van!Írjatok
vki Albertirsa közelében?
Szopatna ma valaki? 46 èves fèrfi keres. Bp.3.ker.
Boldog karácsonyt ! Borsod , Nógrád , Heves megye ?
Szia
(Ez egy válasz Pearti1. üzenetére (ma 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:24
Még mindig várom azt a fiút aki szeretne erotikus masszázst, legyél szörtelen ápolt sportos vagy lányos, normális alkat!
Boldog Békés Karácsony Kívánok Mindenkinek
Nem hiszem el hogy nem akad senki. Hogy óránként ki kell írni ezt a szöveget.
(Ez egy válasz Boy250 üzenetére (ma 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:31
Karácsonyi kurvát valaki?
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
Még mindig várom azt a fiút aki szeretne erotikus masszázst, legyél szörtelen ápolt sportos vagy lányos, normális alkat!
Helló!Dunakeszi felé biszex pasik?
Sziasztok valós bi sex ffit keresünk aki tud fogadni, Dunakeszi közeléből hosszú távú baráti sexkapcsolatra keresünk.
Kellemes Karácsonyt kívánok mindenkinek ❣️
(Ez egy válasz Cuck-Slave üzenetére (ma 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Igényes, sportos, férfias, uni-p bevállalós srácként keresek aktív srácot. /dec.25-31. között/ Csongrád - Békés- Bács-kiskun megye (reális táv oké), helyem szegeden van.
Karácsonyi kurvát valaki?
Puff neki! Tegnap voltam arrafelé.
(Ez egy válasz kisstamas98765 üzenetére (ma 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiskunhalas sostonal kaland valaki?
Dèlpesten kaland vki?

perchik
Petra J