Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Dorogon szopnék egyoldalúan vékonytestalkatú pasit, de ha szeretnél akkor meg is dughatsz.
Tiszafüreden ma délután valaki?
Valami ma késő délután jól meg dughatna! Szopható is vagyok Gödöllő 30km körzete, de írj és beszéljük meg.
Sziadztok! Eger és környéke!?
Ma valaki Tiszaúj környékén dugna engem?
Szopnék szopatnék Bp írj
Házaspárnál a férjet szopatnám a feleség elött,aki közben a látványra masztizna….
Privátban írj..
Privátban írj..
Szia, írtam priv üzenetet!
(Ez egy válasz Roxxy üzenetére (ma 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopatnálak dugnálak és szopnálak ha bejövünk egymásnak olvasd el az adatlapomat és ha érdekel írj!
Orál szexre keresek fehér bőrű ápolt partnert Egerben.
Gyere és élvezz a számba!
Imádom a spermát nyelni.
Az se baj, ha többen vagytok. Sőt...
A jövő héten hétfő és csütörtök között, 17 órától 20ig érek rá.
Hely megoldható.
Gyere és élvezz a számba!
Imádom a spermát nyelni.
Az se baj, ha többen vagytok. Sőt...
A jövő héten hétfő és csütörtök között, 17 órától 20ig érek rá.
Hely megoldható.
Július 12-17 között Győrben leszek, szívesen ismerkednék, játszadoznék férfias pasival, szívesen szopok egyoldalúan, de kölcsönös orálban is benne vagyok, maszti laza dolgok. Férfias diszkrét ápolt 30-as macis pasi vagyok. Helyem lesz
Sziaszuok! A jovohetre keresek aktív vagy uni pasit, ilyen párt! Haly megoldható, a természet nem érdekel, nekem sem jo mindég, a szimpátia fontos.
Sziaszuok! A jovohetre keresek aktív vagy uni pasit, ilyen párt! Haly megoldható, a természet nem érdekel, nekem sem jo mindég, a szimpátia fontos.
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Imádom ha nyalnak, ehhez keresek partnert szerda estère.Tudj utazni, hely ok.Kmèt. Szolnok között.
Én örömmel, beszállnék mindkettőtök élvezetére.
(Ez egy válasz Nemo74 üzenetére (ma 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Pestről indulok délután sopronba, esetleg útközbe valaki pályán valamelyik pihenőnél egy kis kaland?
Most aktív pasi tele verne?

Tűzmadár
Michaela 3