Ma Bp.-en leszopnál ?
Vagy én téged ?
Belváros délelőtt ?
Priviben írj.
Vagy én téged ?
Belváros délelőtt ?
Priviben írj.
Ma délelőtt Érd és környékén aktív?5
Újpesten most valaki? Hely kell
Szegeden és környékén keresek közös hokizásra, lightos dolgokra partnert
Hello! Most valaki közös maszti Budán?
Kb 0:30 körül keresnénk egy szimpatikus , jó megjelenésű enyhén bi srácot akivel egy kis kölcsönös verés f. közbe párom is becsatlakozna kézzel és kicsit verné nekünk. Hely megoldott pest megyében , Gödöllőtől kb 10-12 percre leszünk. Adatlap és kép legalább a cerkáról szükséges
Sziasztok!
Valaki Ózdon nem szopatna ?
Helyem van !
Valaki Ózdon nem szopatna ?
Helyem van !
Aktívval ismerkednék.
Keresem a srácot, akivel ma este 6 körül a Kondorosi-Budafoki sarkon a Duna-parton kivertük egymásnak.
Nagyon jól csináltad, legközelebb elélvezek, ígérem. Ha itt vagy, dobj egy üzit!
Nagyon jól csináltad, legközelebb elélvezek, ígérem. Ha itt vagy, dobj egy üzit!
Mór mellett viszonzás nélkül szopnék
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Szopna most este valaki Budapesten?
Jóképű, igényes, 40 körüli , szőrtelen, nem kövér, hajjal rendelkező, vidám pasit keresünk ma estére Dél Pest környékéről. Hülyék kíméljenek. Részletek viber hívással....
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén, diszkrét rendszeres havert keresek
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén, diszkrét rendszeres havert keresek
Sziasztok,ismerkedni szeretnék Bp+Pilisvörösvár !!!!!!
Kinek írtad?
(Ez egy válasz Keressetek35 üzenetére (tegnap 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:43
Holnap Bp.-en leszopnál ?
Vagy én téged ?
Belváros délelőtt ?
Priviben írj.
Vagy én téged ?
Belváros délelőtt ?
Priviben írj.
Holnap Bp.-en leszopnál ?
Vagy én téged ?
Belváros délelőtt ?
Priviben írj.
Vagy én téged ?
Belváros délelőtt ?
Priviben írj.
Ha Pesten vagy gyere el hozzám!
(Ez egy válasz extrém travi üzenetére (tegnap 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este 5 utan kenne kedve valakinek egy kis kalandhoz?

psg1
Irina