Miskolcon valaki hoki esetleg cumi nálam
Sziasztok szentendre vonzás körzetèbe keresek valakit aki meg dugna ès meg szopatna
Kökinél közös maszti?
Szívesen szopnálak és szopatnálak szeretem a szép szörtelen ápolt faszt, olvasd el az adatlapomat és ha érdekel írj!
IX. kerületben szopnék, hely van
Sziasztok!
Keresek valakit aki orálisan kényeztetne, kézzel esetleg szájjal én is viszonoznám.
Fiatalabb korosztály érdekelne elsősorban.
Helyem nincs, viszont munkámból adódóan hétköznap napközben mobilis vagyok sok szabadidővel.
Keresek valakit aki orálisan kényeztetne, kézzel esetleg szájjal én is viszonoznám.
Fiatalabb korosztály érdekelne elsősorban.
Helyem nincs, viszont munkámból adódóan hétköznap napközben mobilis vagyok sok szabadidővel.
Tokajban szopnék nagyfarku aktívat,helyem nincs
Tervez valaki menni a Szépvölgyi parkolóba? Nagy, kemény, potens, szőrös faszt nyelnék!
GB-re keresek pár aktív kant. Bp
Közös hokira és orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi!
Szia engem érdekelne Újpesten vagyok!
(Ez egy válasz christopherx üzenetére (tegnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz christopherx üzenetére (tegnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, engem érdekel Újpesten vagyok!
(Ez egy válasz Isti095 üzenetére (tegnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:22
Sziasztok,
Aktiv pasikhoz csatlakoznek pesten vagy kornyeken.
Vekony fiatal passziv vagyok
Aktiv pasikhoz csatlakoznek pesten vagy kornyeken.
Vekony fiatal passziv vagyok
Gárdony? Ma valaki?
Kocsiba farok verés és dugás Szekszárd?
Könnyítenék valakin, ha már nagyon tele a zsákja.
A 17 kerben közös hoki, francia? Helyem most van
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Szolnokon keresek aktívat
Sziasztok! Április 14-16 között Győrben leszek, ápolt férfias diszkrét macis pasi vagyok szívesen kényeztetek orálisan egyoldalúan pasikat de benne vagyok kölcsönös orálban masztiban is, hely van.
Ma Újpest vagy béke tér környéke?pasi aki megmaszirozna?én 42 nagydarab szőrös..

growster
Nicky Angel