szopna valaki Budapesten?
Hali holnap reggel valaki Pest Komárom útvonalon?
Sziasztok. Biszex és meleg férfiakat keresünk Pécs környékén.
Most ki jön ki a Repter kifutó végéhez?
Bi párt, vagy fiút keresek péntek esti játékhoz, dél pesten...
Helyem van, de mozogni is tudok a környéken. Párral nincs tabu
Dél pest
Helyem van, de mozogni is tudok a környéken. Párral nincs tabu
Dél pest
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok! Pénteken ismét Kecskemétre visz az utam, délelőtti órákban hellyel rendelkező, igényes biszex pasit keresek .
Debrecenben cumiznék, párhoz is csatlakoznék!
Sziasztok! Még mindig Székesfehérváron vagyok sajnos meló ügyben. Akar ma még valaki eldugott helyen masztizni és / vagy szopni / szopatni?
Aktív Partnert keresek holnapra. Akár husszutávra alkalmi kapcsolatra.
Korrekt, meleg / biszex aktív férfit keresek, aki lehetőleg hosszútávú szexkapcsolatban gondolkodik.Lehetsz idősebb is, én 46 éves vagyok. Kezdő, kíváncsi hetero férfi is nyugodtan írhat, de fontos, hogy merj is találkozni. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek például a fővárosba vagy szinte bárhova az ország középső részén.
Szabolcs megye helyem van - aktív pasit keresek - de max orál - diszkrécio elvárt adott.
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Én megtenném, de korábban megírtad priviben, hogy én nem szophatlak le. Ugyanakkor téged mindenki más meg elutasít.
(Ez egy válasz otto37 üzenetére (ma 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma fél 6-6 között Pécelen egy nyugis helyen könnyítek magamon, csatlakozna valaki?
Pénteken várok valakit a paksi lakásomban, akit leszophatok.
Úgy néz ki, hogy magamra leszek utalva.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (tegnap 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:54
Sziasztok! Egy naiv kérdésem lenne, vagy inkább furcsa. Szombaton megyek Kecskemétre. A buszpályaudvarhoz közel van olyan hely, ahol lehet találkozni bárkivel? Nem ismerem ki magam Kecskeméten amúgy.
Biszex párt keresek Kecskemét környékén laza kalandra
Valakihez felugranék most Pesten,aki megfürdetné a zacsit,majd bekapná...D
Napozás pucéron valaki? Szekszárd?

Nella