Hét végére keresek, aktív, szopató, kúró pasikat! Helyem van! Nagy fasszal előnyben... Passzív pasi vagyok... Nyelesd velem, mély torokra....spriccelj bele, nyelem...
Aktívot keresnék, komoly céllal! Győr és környéke, kezdő vagyok.. 25 éves vagyok, 18-35 ig max!
Hali. Még mindig keresek egy aktív férfit 48 felettit, akihez tudnék utazni rendszeresen hogy használjon. Fiatal passzív sub fiú vagyok! Helyem nincsen. Fejér megyén belül keresek..
Vác Dunakeszi környéken valaki?
Most bi fehérvár környékén?
Most bi fehérvár környékén?
biztos vannak
(Ez egy válasz Cuck-Slave üzenetére (ma 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:41
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Sziasztok,
Ahogy látom nagyon sok a kamugép
Női bugyiban szeretnék szopatni, de akar többet is.
Sziasztok! 61 es út vonalán valaki??
61 es út
Sziasztok! 61 és vonalán ma valaki??
Lenne egy haverom akit kölcsön tudok adni bármire... Akit érdekel írjon. Bp
Újpesten keresek szexpartner olvasd el az adatlapomat, vagy a közelben!
Badacsony kke valaki?
Sziasztok
Budapesti 50+ -os passzív pasiként ismerkednék/keresnék lehetőleg a 17. kerületből,vagy annak közeléből rendszeres-titkos találkozásokhoz aktív férfit..
Budapesti 50+ -os passzív pasiként ismerkednék/keresnék lehetőleg a 17. kerületből,vagy annak közeléből rendszeres-titkos találkozásokhoz aktív férfit..
Óbudán, Kolosy tér környékén szopnék kanos pasit!
Fehérváron hellyel rendelkező pasi délelőtt?

Batmanék