Ma délelőtt 11 -ig keresem aktív vagy uni biszex partnerem társaságát orális örömöket, vagy minden jóra. Helyem van, az Örs vezér térnél. De utazni is tudok
Párok jelentkezését is szívesen venném.
Párok jelentkezését is szívesen venném.
Csepelen veretném passzíval autódban
Hello szüzességem elvesztésére keresek aktív pasit szeretek tangat hordani perverz vagyok 24 éves depilálom magam Karlsruhe környékéről
Ma kèső este valaki?Hely ok, szeress nyalni.Kmèt -Szolnok vonalon.
Jó faszú idős meleget keresek
Szegedi meleg pár ismerkedne pasikkal - párokkal közös kalandok reményében, elsősorban a környékről. (Néma kapcsolat jelölés helyett inkább dobj egy üzenetet
)
)
Gödöllő,Hatvan??
Almádi Vszp Bfüred Tihany !? Aktuni partner,? Pàr?Nő? Rendszeres sexre keresek ! 30-60 korban.Pink vonal 1298761 Viber elérsz
Kipróbálnék most egy “sötét szobás” faszverést, esetleg orált. Bent várnálak a sötét szobába ,elővett farkammal és neked is elővenném ha bejössz. Pest megye!
Most valaki egy közös faszverés?
Senki nem akar Egerben egy faszszopó köcsöggel találkozni?
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Győrben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok helyem van
Monoron tali?
Most valaki szopatni? Örs vezér térnél. Kocsi is jó.
Keszthely környékén szopnék élvezésig nyelem is
Szolnokon valaki éjfél körül autos tali.
Irj privátba
Irj privátba
fiatal lány szopatható! bp
Hát hogy senki , aki akar most szopni Vecsésen ?
(Ez egy válasz autostali üzenetére (tegnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:13
Valaki most 19:00-20:30 között Vecsésen, közös fassz verés-szopás oda-vissza autóban ?
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása