Gyöngyös környékén most valaki?
Szombat vasárnapra keresek aktív domináns férfit 48+ felett, utazni tudok, helyem az nincs FEJÉR MEGYÉN belül.
Én egy fiatal sub passzív fiú vagyok, szeretek szopni egyoldalúan, és az anált is. Harisnyás, kötözéses légyottok is izgatnak, enyhén szőrös vagyok. 171 magas, 67kg vékony alkat.
)
Én egy fiatal sub passzív fiú vagyok, szeretek szopni egyoldalúan, és az anált is. Harisnyás, kötözéses légyottok is izgatnak, enyhén szőrös vagyok. 171 magas, 67kg vékony alkat.
)
Szopnék.... Baszatnám magám, helyem van!! Érd-Bp Valakik??? Kedvelem a nagy farkat!!
Valaki egy kolcsonos hoki?
hely kellene
hely kellene
Sziasztok!
Ma este keresek aktívat Budapestről. Helyem nincs. Én 28, passzív.
Ma este keresek aktívat Budapestről. Helyem nincs. Én 28, passzív.
Helló! Esetleg Szombathelyen lenne pasi aki szoptatni akarna? 42 éves biszex pasi vagyok.
Szopni imádót keresek
Hétfőn Nyíregyháza/környékén dél körül valaki? Autómban/nálad. Szintén kezdők előnyben
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves megye.
15 ker MOST valaki, akiét kiverhetném?
Nagyon szeretném ha egy vékony farkú férfi megdugna Hajdú-Biharban. Délelőttönként van helyem.
Valaki akar szopatni?
Ma valaki Tiszalökön szopatna?Hely ok!
Sziasztok ! Keresek Szekszárdon hellyel rendelkező ápolt nagyméretű biszex férfit bi párt házaspárt kölcsönös szexre írj privit!
Budapesten erzsébet tér környékén keresek passziv bi pasit lehetöleg helyel rendelkezöt.imádok dugni szopatni ha magdara ismertél irj privátba .ja és szombat vasárnap is
Valakit nem érdekel masszázs Mosonmagyaróvár környékén? Finom, izgató fajta
Szia! Vasárnap esetleg ugyanez?
(Ez egy válasz dave6 üzenetére (tegnap 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:19
Ma Komáromban férfit keresünk minden jóra, haverommal ő passzív én aktív vagyok. Hely van
Vékony, 25 év körüli aktív fiúval mehosztanám az ágyam ma este Pilisen
Szopatna ma valaki Üllőn? 50+ korosztály érdekel, autós találkozó vagy helyed legyen a közelben.
Ma Komáromban férfit keresünk minden jóra, haverommal ő passzív én aktív vagyok. Hely van