Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék mindkét fél örömére, Tatabánya és környékén!
Csak diszkréten!
Csak diszkréten!
Helló.biszex pasik Dunakeszi felé???irj
Sziasztok!
Ma este Debrecenben vagyok, hellyel rendelkezem. Szívesen fogadok jó fej, csinos párt, hölgyet, transzneműt, esetleg férfi párt. Minden felállás érdekes lehet, csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy jól érezzük magunkat! Én 34 éves, 184 cm, 78 kg jó megjelenésű, intelligens, nyitott férfi vagyok.
Ma este Debrecenben vagyok, hellyel rendelkezem. Szívesen fogadok jó fej, csinos párt, hölgyet, transzneműt, esetleg férfi párt. Minden felállás érdekes lehet, csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy jól érezzük magunkat! Én 34 éves, 184 cm, 78 kg jó megjelenésű, intelligens, nyitott férfi vagyok.
Bp most?
Csepel- Mogyorod között ismerkednek
Sziasztok! Keresek Szekszárdon hellyel rendelkező ápolt nagyméretű biszex férfit bi párt házaspárt tartalmas kölcsönös szexre. Privi!
Szopnék, most élőben, van helyem, Érd-Dél-Buda és környékéről vakik?????
Csepelen délután szopnék, szopatnék
Szopnék, most élőben, van helyem, Érd-Dél-Buda és környékéről vakik?????
Valaki akar szopatni?
Keresek paszivat Hatvan és Jászbereny környekén.
12 körül Soroksár citi market wcben közös maszti valaki ? Akár szopatnák is.
Szopnek most 11 kerben vagyok
Szopnék, most élőben, van helyem, Érd-Dél-Buda és környékéről vakik?????Kúrható vagyok....
Békés megyei bi, aki szeret cumizni?Privi!
Ma tiszakében a fürdőben kora délután
Nézd meg az adatlapom és ha szeretnél valamit írj és talizzunk!
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Ma illetve holnap bi pasikènt szopok szopatok stb, mezökövesdmrllett!! Autóban vagy hely is van!!!

Belfegor