Szopnek 11 kerben , passzív vagyok
Sziasztok egy aktív pasit keresnek mára aki tudna jönni Fejér Megye Mány rá! 37 passzív vagyok atgalos külsővel!! Csak a mai nap jó! Köszönöm!
Barátság extrákkal!
Olyan fiúkkal ismerkednék akiket izgat a fiús szex. Ismerkedjünk és élvezzünk együtt!
Olyan fiúkkal ismerkednék akiket izgat a fiús szex. Ismerkedjünk és élvezzünk együtt!
Sziasztok Zalában Balatonberényben vagyok napközben este Egerszeg...Pasi szexre valaki? Nem bohóckodni szeretnék teljes szexet kívánok. Mindegy hogy uni vagy passziv vagy aktiv vagy...
Ma délelőtt rá érő méretes aktív srác pasi aki jönne meztelen fürdés nudi szex hely van Monor mellett Gombán 14 óráig rá érek.
Sziasztok. Aktívat keresek Martfű közelében.
Szép fasz!
Békés megyében nem jársz? (Ez egy válasz Keressetek35 üzenetére (ma 04:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 04:28
Békés megyében nem jársz? (Ez egy válasz Keressetek35 üzenetére (ma 04:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki ?
Pest megye vagy környéki megyékből?
Macis alkatú , fazonra nyírt, teli gecivel mindig. Diszkréció adott!
Valaki ?
Sziasztok. Ujpesten most valaki?
Most valaki? m3 bevezetőnel vagyok és verem a farkam…valakinek nincs kedve erre gurulni és besegiteni? Vagy ha van helyed én is mehetek!
sok jön és magamra akarok élvezni!
sok jön és magamra akarok élvezni!
Budapesten vagy a környéken hol lehet nudizni, ahol esetleg történik is valami?
Most Buda?
Hello! Budán valaki aki megszopatna?
Holnap délelőtre keresek méretes faszú aktív pasit aki jönne medencézni nudizni szopatni dugni hely van 14 óráig rá érek.
Győrben valaki?
Mostanában keresek nagyfarkú aktív bi pasit,aki telegecizné az arcom. Diszkréten reptér környékén
Valaki ma este cumizna egy jót? Monor környékén vagyok
Sziasztok valaki nem akkor miskolcon
Szopi egyet vagy kettőt
Szopi egyet vagy kettőt
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Balatonberényben vagy környékén... holnap. Nap közben....Bi vagy meleg Pasival találkoznék csak mint pasi "jó pasi" irj...

Lucie K