Adatlapom szerint ismerkednék.
Hódmezővásárhely, Makó kényeztetni szeretnék valakit 48 éves szőrös testű férfi vagyok
Korrekt, meleg / biszex aktív férfit keresek, aki lehetőleg hosszútávú szexkapcsolatban gondolkodik.Lehetsz idősebb is, én 45 éves vagyok. Kezdő, kíváncsi hetero férfi is nyugodtan írhat, de fontos, hogy merj is találkozni. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek például a fővárosba vagy szinte bárhova az ország középső részén.
Reptèren van kint vki?
Ma este Szegeden szopnék kocsiban
Ma késő este aktív pasi aki szeretne szoptatni és dugni is?Szombathely-Győr-Tata útvonal mentén?
sziasztok!
bp 18kerben szopnék. helyem van
bp 18kerben szopnék. helyem van
Sziasztok! Szilveszterre csatlakoznék pasihoz,párokhoz,társaságokhoz. Heves,Borsod,Szolnok,Pest megye
Békés megyei bi, aki szeret cumizni?Privi!
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok!
Balatonfüred illetve környékén valaki?
Balatonfüred illetve környékén valaki?
Sziasztok!
Ózdon most orál kalandra akad valaki ?
Ózdon most orál kalandra akad valaki ?
Újpesten keresek szexpartner olvasd el az oldalamat! Már kezdem fel adni.
Szekszard és térsége valaki??
Sziasztok,ma 12-15 óra között szívesen meglátogatnék, egy aktív vagy uni biszex pasit minden jóra. Párok jelentkezését is várom,akár csak a ffi. örömére. Pest.
17. Kerület. Autóa kaland?
ma vagy akár most reggel?
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
Jöne valaki most Pesten szopatni diszkrét partnert keresek Pesten 10 most van helyem
Győr, és környékén ismerkednèk párral, pasival!

Gabessz
Martina Bírová