Szopnek 11 kerben vagyok
6:15 re érek a reptérre.
Van kedved egy 20/6-ot leszopni?
Van kedved egy 20/6-ot leszopni?
Ma reggel Szeged környékén mélytorkosan szopnék. Kocsimban is
ma reggel?
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Zalában, esetleg Vasban közös faszverés? Esetleg kölcsönös szopás?
Sziasztok. 11-12 kerületben hellyel rendelkező partnert keresek. Uni/ passziv kalandok erdekelnek. Várom válaszotok.
Unatkozom itthon egyedül
Ja... Jó nagy kamu XD
(Ez egy válasz kriszkam üzenetére (tegnap 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:02
Szopatnék/dugnék autóban vagy nálad (Kistarcsa és környéke, XVI, XVII ker). Kb. 5-ig vagyok elérhető. Legyél igényes (max. 60-ig)
Sziasztok!
Péntekre vagy szombatra keresek szép kemény faszu partnert kolcsonos szopásra,szabadban,kocsiban is jo,imádom a perverz játékokat,a női ruhát,fehénemüt!
Péntekre vagy szombatra keresek szép kemény faszu partnert kolcsonos szopásra,szabadban,kocsiban is jo,imádom a perverz játékokat,a női ruhát,fehénemüt!
Bp vki mostanában?
Sziasztok!
Diszkrét, baràtsàgos pàrral ismerkednék.
Diszkrét, baràtsàgos pàrral ismerkednék.
Ma este rajtunk áll ki mit kap be! Helyem van.
Helló.dunakeszin biszex pasik?
Fiatal fiút masszíroznék, kényeztetni a tested, popsid faszod, legyél szörtelen ápolt és fiatal!
Sziasztok
Keresek aktív kemény farkú játszó partnert orál kalandra.
Utazni sajna nem tudok de Ózdon akad helyem.
Keresek aktív kemény farkú játszó partnert orál kalandra.
Utazni sajna nem tudok de Ózdon akad helyem.
Szopnek 11 kerben
Ma este egy kis biszex kalandra keresek partnert.
Mostanaban valaki egy jo cumi

léán2
Georgia Jones