Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Sziasztok!
Hétvégén Ajka környékén helyel rendelkező uni partnerem keresem.
Hétvégén Ajka környékén helyel rendelkező uni partnerem keresem.
Laza játékra, ruhás szexre, simulásra, egymás farkához dörzsölődésre, farmerba élvezésre keresek vékony srácot 25-50 között.
Most raero nagy intimmel a 2. keruletben van? Tudunk fogadni
Most derült ki, hogy holnap reggel fél kilenc után ki tudok nézni a Fóti Auchan parkolóba. De csak akkor megyek, ha valaki ír, hogy jön/ott lesz.
Mai estére keresnék egy közös és kölcsönös farokveréshez partnert . Pest megyében leszek. Helyem van
most valaki a repternel?
Most éjszaka Budapesten szopnék! Köcsög vagyok nem szégyenlem! Passzív vagyok. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kocsidban is ok. Helyem nincs erre a célra. Taxis is tökéletes, kocsiban. Nagyon macis, nős, idős is ok. Reggel 4-ig elérhető vagyok a talira! Budapest
Szombat délelőtt Pólus környékén egymás előtt maszti?
De gyönyörű punci! Kinyalnám spermásan
Kár a táv miatt ... (Ez egy válasz par11799 üzenetére (tegnap 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár a táv miatt ... (Ez egy válasz par11799 üzenetére (tegnap 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ohh, szépen görbülő farkinca
(Ez egy válasz Norbi2419 üzenetére (tegnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok! Egy ideje vágyok, hogy egy férfi farkát a kezembe vegyem, és kiverjem neki! Holnap este szeretnék találkozni!
Bi férfi aki szeret cumizni, Gyomaendrőd és környéke?Privi!
Szigethalom-Dunavarsány és környékén keresek aktív, szopatni szerető partnert kalandra vagy rendszeresebb találkozásokhoz
Estére keresek Budán szexpartnert!
Kezdőként keresek heteroszexuális,de bi érdeklődésú aktív/uni férfit egy,diszkrét,
heti egy-két alkalmas kapcsolatra.
Monogám típusú,heteroszexuális,de bi érdeklődésúek
jelentkezését várom.Hellyel nem rendelkezem.
de utazni tudok.
heti egy-két alkalmas kapcsolatra.
Monogám típusú,heteroszexuális,de bi érdeklődésúek
jelentkezését várom.Hellyel nem rendelkezem.
de utazni tudok.
Sziasztok! Ápolt diszkrét hellyel rendelkező nagyméretű biszex férfit keresek Szekszárdon kölcsönös szexre ha érdekel írj privátba!

fafka.
Anita Queen