Ha szeretsz szopatni és unod hogy kivered szívesen segítek szájjal Bp hely kell írj uzit
Szopatnék Veszprém megyében.
békés megye valaki?
Solt-Kunszentmiklós-Izsák-Kecskemét aktívat keresek ma estére. Privat keress, hogy mit ajanlasz. Perverzióra nyitott szofogadó passzív vagyok. 45 180 88 sármos magyar. Arcom adom viberen
Hi nagy farkú ,Pesti pasik?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Bi aktív ,vagy bi uni partnerem keresem tartós, titkos kapcsolatra. Adatlapon képek.
Intelligencia, ápoltság és diszkréttció elvárt.Helyed jó ha van.Tapasztalat is jó.Heves és környező megyék.
Intelligencia, ápoltság és diszkréttció elvárt.Helyed jó ha van.Tapasztalat is jó.Heves és környező megyék.
Sziasztok
Pesten,vagy a 17. kerület környékén keresnék aktív pasit titkos játszadozáshoz..
Pesten,vagy a 17. kerület környékén keresnék aktív pasit titkos játszadozáshoz..
Bp most?
Csepel környékén mi egy meleg passzív ès egy uni bi pasi vagyunk Csepelen
AKTÍV parnert keresek, mindenjóra. hely van!! 45 éves korig keresek. Dél_Bp. és környékén valakik???
Sziasztok!
Szopné ma Bp-n..Lehetsz hetero bi melegy.Helyem van.Gyere és szopass meg
Szopné ma Bp-n..Lehetsz hetero bi melegy.Helyem van.Gyere és szopass meg
Bp. Valaki Mostanában? 18 ker?
Sziasztok ! Mira vagyok ,46 éves , hobby - crossdresser .Csongrád megyében élek , szegedi vagyok . Szeretek csajos ruhákat ,harisnyát felvenni , és lánynak öltözni . Az ágyban is passziv , odaadó és csajos vagyok .Aktív férfivel ismerkednék Szegedről ! .Adatlapom szerint keresek !
Budán szopatnék szopnék most!
Valaki 9. Ker kölcsön orál?
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Fiatal kezdő srácnak hagynám hogy gyakoroljon.Pécs
Budán mostanában??
aa Fejér megyén belül keresek aktív 48+ os férfit, akár Érd környékéről is, rendszeres tartós szexkapcsolatra. Én egy fiatal sub, passzív srác vagyok. 171 magas, 68kg. Utazni tudok helyem nincsen...

iveko
Alia