Szép farkat szopnék rendszeresen, napközben-
Csak képes profillal írj!
Csak képes profillal írj!
zuglóban most szopnék több nagyfarkó aktívat
Ápolt,diszkrét fiút keresnék egy kölcsönös faszverős kalandhoz ,mostanság! Gödöllőtől kb 12 percre vagyok. Hely megoldható.
leszopnék valakit bp?
Na húzzál!
Kedd (jul.7.) délelőtt Bp-Sopron utvonalon keresek passzivat, aki leszopna. Ápolt hetvenes vagyok normál mérettel.
Sziasztok!
Harkányi Férfipár potens, határozott pasit keres Hármas szexre!
Harkányi Férfipár potens, határozott pasit keres Hármas szexre!
Hellyel rendelkező délpesti aktív?
Holnap, azaz július 6-án délelőtt szivesen találkoznék ápolt, közös élvezetekre vágyó fiúval. Autós kaland is érdekel. Elsősorban Debrecen és környéke.
Most valaki Vecsésen ? Közös fasz verés, szopás-szopatás, autóban ?
Egyoldalú szopásra keresek aktív férfiakat (Bács-megye K.majsa) Kor nem számít csak álljon még és legyen spermád! Helyem van
Szopok és nyelem a gecit
Most Miskolc Nyék Mezőkövesd vonalon Szopatnék/Szopnék helyem van (a páros férfi tagja vagyok )
Hihetetlen, hogy Pesten se szophattam ma egy jót.
Jó is az,Èn is szeretem!
(Ez egy válasz Gang-bangmen üzenetére (tegnap 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:19
Sziasztok! Egy ideje vágyok, hogy egy férfi farkát a kezembe vegyem, és kiverjem neki!
Sziasztok! Egy ideje vágyok, hogy egy férfi farkát a kezembe vegyem, és kiverjem neki!
Sziasztok!
Ma estére(màs alkalomra is) keresek diszkrét, szerény, bi férfitagu pàrt. Akàr csak beszélgetés, ismerkedés..helyem van.
Ma estére(màs alkalomra is) keresek diszkrét, szerény, bi férfitagu pàrt. Akàr csak beszélgetés, ismerkedés..helyem van.
Valaki Taksony?
Egy jó kemény kant keresek magamnak ,mert full passziv vagyok ,Valaki tudna ebben komolyan segiteni ?
Miskolc Nyék Mezőkövesd vonalok Szopatnék/Szopnék helyem van

Stevy2k
Sharon