Most ez komol?? Csak buzik gyülekezete lett ez az oldal?
Sziasztok,
Szerdán, csütörtökön, pénteken szabad leszek, Dunakeszin van helyem. Fontos! délelőtti órákban tudsz jönni. 8:30 - 14 ig. Társkeresős oldalon megtalálsz minden infót Rólam.
Üdv Peti
Szerdán, csütörtökön, pénteken szabad leszek, Dunakeszin van helyem. Fontos! délelőtti órákban tudsz jönni. 8:30 - 14 ig. Társkeresős oldalon megtalálsz minden infót Rólam.
Üdv Peti
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
18 vagy 18+-os méretű aktiv pasit keresek, aki gumiban is birja az iramot. Hely ok. Tatabánya
Sziasztok! Kiváncsi hetero 32 éves férfi átlagos alkattal és intimmel keres valakit holnap kora reggel (6 körül) a XI kerületben vagy környékén, aki egyoldalúan leszopná. Ha van helyed az előny
Sziasztok! Kiváncsi hetero 32 éves férfi átlagos alkattal és intimmel keres valakit holnap kora reggel (6 körül) a XI kerületben vagy környékén, aki egyoldalúan leszopná. Ha van helyed az előny
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok!
Olyan pasit keresek aki jól megszopatna egyoldalúan.
A számba is élvezhetsz.
Legyen normális helyed!
Nagykáta, és Jászberény környékén.
Olyan pasit keresek aki jól megszopatna egyoldalúan.
A számba is élvezhetsz.
Legyen normális helyed!
Nagykáta, és Jászberény környékén.
Sziasztok, kezdőként keresném azt a türelmes aktív férfit Szegeden, aki beavatna a befogadó fél köreibe.
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok, olyan férfiakat keresek akik Hajdúszoboszlón nyaralnak vagy fognak a közel jövőbe és lehetne orálisan kényeztetni!! Írj privát üzenetet ha érdekel.
Ecseri kihajtónál megnéznék egy farok verést.
Veszprém és környékén keresek bi vagy kíváncsi hetero srácot, fiú-fiú felállásban
Holnap délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely va 13 óráig rá érek.
Győrben passzív pasi akinek van helye is? (többes szex lenne)
Sziasztok most valaki Békàsmegyeri gloryban?
Sziasztok!
Most valaki kocsimban kielégítenék a Duna pláza környékén!
Most valaki kocsimban kielégítenék a Duna pláza környékén!
Sziasztok!
Kecskeméten ki szopatna meg éjszaka?
Helyem van vagy kocsi… írj…
Kecskeméten ki szopatna meg éjszaka?
Helyem van vagy kocsi… írj…
Hello! Hajnalban valaki? Bp.
Sziasztok,
Tapasztalt aktív/unit partnert keresek, legyen helyed, Sülysáp környékén
Kezdő vagyok csak orális élményeim vannak, izgat az anál gondolata
Tapasztalt aktív/unit partnert keresek, legyen helyed, Sülysáp környékén
Kezdő vagyok csak orális élményeim vannak, izgat az anál gondolata

Bi Andi