Ma délután Mosonmagyaróváron szopnék. Hely van! Írj privát!
Fejér megyén és pest megyén belül.főként érd és környékén keresek aktív 48+ domináns férfit aki dugna és szopatna viszonzás nélkül. Én egy utazni tudó fiatal fiú vagyok. 170 magas vékony alkat enyhén szőrös!!!
kinek lenne kedve szopatni vagy kalandizni ma keső delutan a repter es környéken..
Egy hetero srácot adnék kölcsön bármire... aki vinné írjon. Bp
Intelligens, kommunikatív, helyes, nagyméretű bi srác hasonló de pufi párhoz? Csak az írjon akik megfelel ezeknek! Másképp úgysem válaszolunk.
Vékony, nem feminin srácot keresnék ligthos ruhás szexhez (dry humping). Ha te is szereted az érzést, ahogy a kemény farkak súrlódnak, dörzsölődnek egymáson, főleg farmerban, jelentkezz.
Dunavarsány és környékén keresek szopatni szerető férfit ma, holnap
30 év alatti stácot keresek meztelen ölelkezéshez, csókolózáshoz.
Valaki akar szopatni?
Orális játékokra keresek.ffit nőt párt kor alkat nem szamit Ózd
Mai fantasztikus estére keresünk adatlapunknak megfelelő bi pasit vagy bi párt.Szép napot Nektek ☺️
Szekszard??
10 év után előástad magad a hülyeségeddel?
(Ez egy válasz szilardd üzenetére (ma 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy hetero srácot adnék kölcsön bármire... aki vinné írjon. Bp
Miskolcon ma és holnap délelőtt jó nálam délig. Szopatok leginkább de én is be veszem,, esetleg közös hoki kukkolas érdekel
Szép napot!Idősebb aktív baràtom keresem,ha magadra ismersz írj ràm.
Szekszárdi vagyok benne lennék, minden jóbba.
(Ez egy válasz szilardd üzenetére (tegnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:30
Lenne egy srác akit kölcsön adnák (tényleg) bármire... Illetve ugyan itt öt fős gangbenghez aktív kanokat keresünk, ha nagyobb buli érdekel. Bp
Mikor lenne?reszletek?
(Ez egy válasz szilardd üzenetére (ma 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:22
Lenne egy srác akit kölcsön adnák (tényleg) bármire... Illetve ugyan itt öt fős gangbenghez aktív kanokat keresünk, ha nagyobb buli érdekel. Bp

AMIRA