Dombóvár kamionba valaki?
Veszprémben most valaki? Autos közös hoki, oral?
Győr és környékén keresek valakit,aki leápolja a farkamat.Lehet rendszeres is
Várom a jó időt, hogy ne fázzak. Ettől függetlenül (érzem a tavaszt? ) ki fogok menni meló után a Fóti Auchan parkolóba. Még lehet ismerni, papucs (mezítláb, lábujj gyűrűvel) és szoknyában, tangában leszek. Ki szoktam szállni a kocsiból, hogy látható legyen a "kínálat" . Akit érdekel, odajön. (Vagy előtte ír) . Amikor megyek (biztos legyen) , késő délután írok a csoportba. Kevés időm van, de egy orális kényeztetés, és még egy anális szex is belefér. Holnap este negyed kilenc-fél körül valószínűleg kimegyek, de előtte írok.
Sziasztok! Ápolt diszkrét biszex férfit keresek Szekszárdon kölcsönös szexre írj privátba!
Szigethalom és környékén keresek aktív, szopatni szerető partnert, akár ma estére is
Repter kornyeken vagyok, kinek lenne kedve szopatni vagy kalandozni???
Somogy - Kaposvár?
Bi-passziv jótestű jóképű bevállalós srác vagyok.
Ha valaki szeretne játszani velem jelezze!
Használjatok kedvetekre kocsiba szabadba wc-ben bárhol!
Lányok? Párok? Fiuk?
Bi-passziv jótestű jóképű bevállalós srác vagyok.
Ha valaki szeretne játszani velem jelezze!
Használjatok kedvetekre kocsiba szabadba wc-ben bárhol!
Lányok? Párok? Fiuk?
Sziasztok!
Péntek esténként/éjjel Pesten vagyok. Aktív partnerem keresem akár hosszabb távra, akár alkalmilag.
Hely jó lenne, mivel én csak utazok Pestre, megszállok ott.
Péntek esténként/éjjel Pesten vagyok. Aktív partnerem keresem akár hosszabb távra, akár alkalmilag.
Hely jó lenne, mivel én csak utazok Pestre, megszállok ott.
Bi férfi aki szeret cumizni, Gyomaendrőd és környéke?Privi!
Sajnálom hogy Pesten ilyen kevés kereső van, és azok is mást keresnek, Laci írj ha csináljam a kávét!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Tokaj-Szerencs- Miskolc vonalon cumiznék.
Hello,itt vagyok. Csak a Kalocsain.
(Ez egy válasz Maciboy88 üzenetére (ma 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél szopnék.
Valaki?
Valaki?
(Ez egy válasz EgriCsaby üzenetére (ma 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:25
Eger és vonzáskörzetében keresek állandó, megbízható 35+ férfi partnert. Ápoltság, megbízhatóság, intelligencia, szimpátia.
Esztergom környékén cumiznék
Sziasztok. Ma dél körül valaki dél Budapest-Szigetszentmiklós-Csepel környékén maszti-orál? Utazni tudok

totitomi2
Jenni Gregg