Jászberényi aktív pasit keresek.
Írtam
(Ez egy válasz Falinyali üzenetére (ma 01:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:39
(Ez egy válasz Falinyali üzenetére (ma 01:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali!
Még 1órát biztos leszek.
Izgalmasnak találom a sötét szobát és gondoltam ,hogy farokverős kalandomnál kipróbálom a búvóhelyemen az adott lehetőségekkel. MOST ! - mostanra keresnék rá egy olyan fiút akit izgatna szintén egy ilyen kaland. Azaz a helyemen besötétítek és a sötét helységbe várom a kiválasztott partnert . Bejössz elővesszük ,farokverésparty sötétben és élvezzük
Még 1órát biztos leszek.
Izgalmasnak találom a sötét szobát és gondoltam ,hogy farokverős kalandomnál kipróbálom a búvóhelyemen az adott lehetőségekkel. MOST ! - mostanra keresnék rá egy olyan fiút akit izgatna szintén egy ilyen kaland. Azaz a helyemen besötétítek és a sötét helységbe várom a kiválasztott partnert . Bejössz elővesszük ,farokverésparty sötétben és élvezzük
Hali!
Még 1órát biztos leszek.
Még 1órát biztos leszek.
Mostanra keresek : max 40 éves partnert egy közös-kölcsönös faszveréshez. Pest megyében vagyok ,helyem van!
Ismét lehet jönni egy hetero srácot szétdugni gangbangben! Akit érdekel írjon! Bp
Szerintem a GG-nek "leáldozott" ... "Belterjes lett". (Ugyanazok írnak/keresnek. Szerencsére van néhány kapcsolatom, akik nem kamusak, de az idő tényező miatt nehéz újra össze hozni. Ezért is szoktam írni/keresni alkalomra. Viszont új belépő egyre kevesebb van. Tiltani nem szoktam, inkább nem reagálok. Nem törlöm magam (lehet, hogy valakinek azzal segítek, hogy megnézi a képsorozatom, vagy videóim. Ettől függetlenül alkalmanként írni fogok, hogy mikor mennék "megmutatni" magam, illetve mikor kívánom, hogy pl. számba vegyem, vagy betegyék. Mindenkinek sok sikert kívánok! Én meguntam a "vergődést". Privátban írhattok, de nem biztos, hogy azonnal válaszolok. Minden jót kívánok mindenkinek!
Izgalmasnak találom a sötét szobát és gondoltam ,hogy farokverős kalandomnál kipróbálom a búvóhelyemen az adott lehetőségekkel. MOST ! - mostanra keresnék rá egy olyan fiút akit izgatna szintén egy ilyen kaland. Azaz a helyemen besötétítek és a sötét helységbe várom a kiválasztott partnert . Bejössz elővesszük ,farokverésparty sötétben és mindenki megy a maga útján.
Ismét lehet jönni egy hetero srácot szétdugni! Kit érdekel írjon! Bp
Szopni szeretnék egy szép farkat.
sziasztok
a mai 03.22. vasárnapi estére/éjszakára Budapest VIII.ker Privát bulira (saját lakásban) keresünk hetero és biszex beállítottságú párokat / hölgyeket és Urakat max. 40éves korig.
Amennyiben jelentkeznél üzenetben Mindenképpen tüntesd fel telefonos / viber / whatsup vagy bármely hasonló olyan elérhetőségedet, amelyen azonnal fel tudjuk Veled venni a kontaktot a kamus esetek és hasonlók elkerülése végett.
a mai 03.22. vasárnapi estére/éjszakára Budapest VIII.ker Privát bulira (saját lakásban) keresünk hetero és biszex beállítottságú párokat / hölgyeket és Urakat max. 40éves korig. Amennyiben jelentkeznél üzenetben Mindenképpen tüntesd fel telefonos / viber / whatsup vagy bármely hasonló olyan elérhetőségedet, amelyen azonnal fel tudjuk Veled venni a kontaktot a kamus esetek és hasonlók elkerülése végett.
Hali
Ma 23:30 környékére keresünk egy max 40 éves partnert egy közös-kölcsönös faszveréshez párom előtt . Pest megyében leszünk ,helyünk ott van.
Adatlappal,fénykèppel menni fog!
(Ez egy válasz budbp9 üzenetére (tegnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Békéscsaba. Vastag,eres faszú partnert szopnék.
Egy sportkocsi és egy szürke gk. jött el a Fóti Auchan parkolóba. Sajnálom, hogy egyikőjük sem jött oda.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Szopnék.... nyelnék, akar még ma...helyem van... ÉRD-Dél Buda és környékéről....valakik??? Nagy farok előny!
Szeretnék egy lüktetve élvező faszt a számban érezni! Ha kell utazom.
Ma este/éjszaka Újpesten 50es, 60as nem macis alkatú pasi akit kényeztethetnék?
Helyem van.
Helyem van.
Debrecenben cumiznék masztiznék illetve a szőrös macis farkammal cumiztatnék diszkrét ápolt macis pasi vagyok

csabilyeee