Valaki Gyál vagy környékén ha szeretne egy kalandot irjon
Nem semmi!
(Ez egy válasz Falinyali üzenetére (ma 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 21:57
Ma, késő estére keresnék egy bi fiút akivel közösen és kölcsönösen kivernénk a farkunkat párom melleire. Hely van ! Max 40 éves korig -átlagos testalkattal. Adatlap+kép/cerkáról/ szükséges.
Ma, késő estére keresnék egy bi fiút akivel közösen és kölcsönösen kivernénk a farkunkat párom melleire. Hely van ! Max 40 éves korig -átlagos testalkattal. Adatlap+kép/cerkáról/ szükséges.
Sziasztok! Hajnalban Fonyód-Budapest útvonalon kalandoznék…
Ma este biszex srác?
Eger és környéke!?
Hétfő délelött rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek!
Szopnék, nyelnék, nagy faszokat.... Passzív vagyok, és dugható is... Valakik??? Érd-Bp. és környékéről keresek pasikat, helyem van...
Hétfő délelőtt szép farkat szopnék Szombathelyen.
Sziasztok! Április 14-16 között Győrben leszek, ápolt férfias diszkrét macis pasi vagyok szívesen kényeztetek orálisan egyoldalúan pasikat de benne vagyok kölcsönös orálban masztiban is.
Szopnék szopatnék Szegeden ma este.
Ma, késő estére keresnék egy bi fiút akivel közösen és kölcsönösen kivernénk a farkunkat párom (nő), melleire. Hely van ! Max 40 éves korig -átlagos testalkattal. Adatlap+kép/cerkáról/ szükséges.
Nagykanizsán, ma este 7 körül, passzív, aki szopna?
4.ker kornyeken odavissza dolgokra valaki?
Dorog és környékéről keresek valakit, aki elverné a seggem és utána megdugna.
Holnap ebédidőben, Budán valaki kalandra?
Sziasztok! Hajnalban Fonyód-Budapest útvonalon kalandoznék…
Sziasztok ! Van Szekszárdon ápolt nagyméretű biszex férfi aki partnert keres ? Írj privit
Ma este fél hét körül kinézek a Fóti Auchan parkolóba.

johnd
Karlie Montana