Péntek délelötre keresek szopni imádot gyöngyös vagy környékén.de közös hoban is bene vagyok
Sziasztok,
Tőlem idősebb férfiakkal ismerkednék. Részletek az adatlapomon
Kérlek privát levelet írjatok és legyen képetek.
Tőlem idősebb férfiakkal ismerkednék. Részletek az adatlapomon
Kérlek privát levelet írjatok és legyen képetek.
Ma délután, este, oràl kalandra keresek Balaton déli part...
Sziasztok,
Ma delutan, este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén, szeretek masszírozni és kényeztetni, prosztata masszázs is megy
Ma delutan, este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén, szeretek masszírozni és kényeztetni, prosztata masszázs is megy
Sárváron keresek ma vagy holnap estére, hellyel rendelkező férfit vagy kiváncsi heterót.
Budapesten keresek közös hokira intelligens, ápolt partnert. Helyem sajnos nincs.
Szegeden vagy környékén keresnék bi havert, akivel néha ki lehetne engedni a gőzt.
Jövő héten Szolnokon leszek a Tiszavirág fesztiválon. Találkoznék megbízható partnerrel elsősorban kölcsönös orálra,de ha van helyed,akkor több is lehet. Írj és egyeztessünk!
Szopnék szopatnék Bp írj
Balatonlelle??
Szolnok
Van valaki Szekszárd?
Ma délben leszophatna valaki egy ápolt hetvenest, normál mérettel. Hely szükség esetén van, Bp belváros
Gyomaendrőd környékén cumizna valaki?Privi!
Sziasztok!
Mai nap megyek vissza Budapestről Ausztriába, M1 -> M85. Szívesen kitérnék egy kis kalandra ha úgy van, kezdő bi kalandra is.
Mai nap megyek vissza Budapestről Ausztriába, M1 -> M85. Szívesen kitérnék egy kis kalandra ha úgy van, kezdő bi kalandra is.
Péntek délelőtt szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Fèrfi fèrfinek segítene. 13 ker.
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben
Sziasztok!
Ózdon keresek talizni vágyó aktívat a héten délelőtt vagy késő este.
Helyem van írj nyugodtan.
Ózdon keresek talizni vágyó aktívat a héten délelőtt vagy késő este.
Helyem van írj nyugodtan.
Sziasztok. Ma este fél 9 - 9 között a Nyéki 4es nudinál aktivat szopnék.

Lorand-snookie
Shay Hendrix