22 ker kocsival mert már ittam valaki nem dugna?
Valaki most 19:00-20:30 között Vecsésen, közös fassz verés-szopás oda-vissza autóban ?
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Győrben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok helyem van, este 8tól rá érek.
Szerintem, lenne, csak nem Szekszárdon.
(Ez egy válasz Farok66 üzenetére (ma 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:08
Sziasztok. Passzív partnert keresek Szekszárdon aki szopna és dugható van valaki ? Írj privit
Sziasztok. Passzív partnert keresek Szekszárdon aki szopna és dugható van valaki ? Írj privit
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Szopatnálak, dugnálak nyalhatsz ha akarsz, szopnám a szörtelen faszod és kényeztetni egymást. Higiénia alap és nagyon figyelmesen olvasd el az adatlapomat, mert ha nem olyan vagy mint amit keresek még választ sem adok!
Eger-Salgótarján-Gyöngyös-Hatvan vonalon van kedve valaki normális biszex férfias férfinak ismerkedni ? Írj privát üzenetet!
Szombattól 18.tól 26ig Siófokon nyaralunk ! Biszex pasik a közelben?
Szopnék egy jót
Balatonberény nudi parkoloban szopnék élvezésig nyelném is
Szopnék egy jót Pakson. Helyem nincs, de minden megoldható.
13 kerben fiatal jófarkú srácot fogadnék
11-22 ker kocsiban szabadban mostanában?
Kazincbarcika es környékén cumiznék.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem, és esetleg utána meg is dugna.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Pólus környéken ismerkednek , helyem nincs ….
40 es igényes pasi ….
40 es igényes pasi ….
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, bi~párhoz is csatlakozom, a bi nem feltetel, semmi jónak nem vagyok elrontója. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van
Balatonberényi nudi parkoloban szopnék végig

angyal77