Gárdonyban kislànyost keresek
Újpesten keresek szexpartner olvasd el az adatlapomat és ha érdekel írj és talizzunk!
Ma délelőtt valaki hellyel 13 és 4-ik kerület környékén? Kölcsönös élvezetek
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Korrekt, meleg / biszex aktív férfit keresek, aki lehetőleg hosszútávú szexkapcsolatban gondolkodik.Lehetsz idősebb is, én 45 éves vagyok. Kezdő, kíváncsi hetero férfi is nyugodtan írhat, de fontos, hogy merj is találkozni. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek például a fővárosba vagy szinte bárhova az ország középső részén.
Ma napkozben aktiv/uni Bp 13? Helyem van. Max 45 éves korig, nagy méret előny normál testalkat sem hátrány.
Délelőtt keresek Győrben hellyel rendelkező uni-aktív játszótársat.
Aktív barátot keresek.
Közös hokira és orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi!
Sziasztok. Most ujpesten valaki?
Mostanra keresek egy normális srácot akit izgatna egy közös-kölcsönös hoki . Helyem van . Ha izgalmas 1-2 szexképet mutatok páromról előtte…
Aktiv domináns vidéki férfit keresek
Zalában, esetleg Vas megyében közös faszverés? Teljesen kezdő vagyok ebben..
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Holnap delutan Tokajban akar vki szopatni?
MA , késő esti órában, egy farokverős kalandra keresek partnert egy jófej bi srác személyében ,max 40 éves korig. Párom ma jelen lenne mint kukkoló de elképzelhető ,hogy kicsit besegít kézzel is . Helyünk van Pest megyében ,és ha esetleg autós kaland akkor is van.. Adatlap+ kép(cerkáról) szükséges.
Külön, én (ffi) hajnal 2-ig elérhető leszek ,ugyan ilyen kalandra de akkor már párom nélkűl!
Külön, én (ffi) hajnal 2-ig elérhető leszek ,ugyan ilyen kalandra de akkor már párom nélkűl!
Sziasztok!
Valaki most budapesten?
Valaki most budapesten?
Holnap délelőtt valaki Veszprém és környéke?
Budapesten mostanában?

coolpix
Violet