Reggel 6-ig itthon vagyok ha valakit érdekel
Dorogon keresek valakit, ( a délelőtti időszakra) aki elverné a seggem. Helyem van.
26 éves kecskemeti srác szintén fiatal sráccal közös hokizna, szopna vagy szoptatna. Kocsim van. Írj üzit ha van kedved.
Holnap este 35-40 körüli nem macis pasival camszexelnék (tali is lehet össze tud jönni, de az képlékeny még). Szálkás - vékony srác vagyok, nagy farokkal
(Szfv környéke)
(Szfv környéke)
leszopnék valakit
Biszexuális beállítottságú férfit keresünk s
Ma Csepel helyem van ha van párod az is nézheti
Sziasztok
Holnap délelőtt van kedve valakinek összefutni egy kalandra Székesfehérváron vagy környékén? Kocsi van, de helyem nincs. Írj privátban
Holnap délelőtt van kedve valakinek összefutni egy kalandra Székesfehérváron vagy környékén? Kocsi van, de helyem nincs. Írj privátban
Holnap délutánra aktívat keresek
Szegeden ismerkednék! Üzenetet privátban!
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
13ker környéke? Cumiznék helyem sajna nincs
Ma este Szegeden szopnék
Sziasztok Bp 17.ker környékén ismerkedni szeretnék! Uni vagyok
A mai napon Bp.-en szopás oda vissza?? Helyem nincs!
Szopnék most egy méretes fas......zt akár páros mindkét fél örómérw is lennék imádok hosszasan popsit puncit nyalni kozben pedig szopni és a spermát is szeretem nagyon írj írjatok privátban és küldök elérhetőséget!!Pest megyeiek előnyben !!
Ma kora este Szekszárd
Cs
tó lenne valaki bi kalandra? Írj privit ha érdekel.
alf
ör alf
ge
kíváncsi hetero, biszex sráccal ismerkednék, Veszprém és környéke
Sziasztok! Szerencs-Tokaj-Gönc vonalban, vagy akár Nyíregyháza és Miskolc térségében ismerkednék. Női fehérneműs srác vagyok, sminkkel, női parfümmel, alul teljesen szőrtelen. Domináns férfiakat, daddyket keresek, elsősorban nálam idősebb, 40-50 körüli férfiakkal szeretnék ismerkedni, de ha egy kicsit fiatalabb, az se gond
Szeretek alárendelődni a partneremnek, izgat a BDSM és a szerepjátékok is, sok mindenre nyitott vagyok. Elsősorban kíváncsi hetero vagy bi férfiakkal ismerkednék, aki szeretné kipróbálni, nyugodtan írjon, csak merj is találkozni. Ha van esetleg olyan férfi aki a női nem után/mellett szeretné kipróbálni milyen egy lányos szolgalelkű passzív srác, akkor az írjon nyugodtan. Higiénia és diszkréció adott és elvárt, ha kezdő vagy az sem gond, pocak nem akadály, viszont ne légy vékony. Mivel hosszútávra keresek partnert, első sorban a fent írt régiókból keresnék, hogy a távolság ne legyen akadály. Helyem nincs de utazni tudok, vagy apartman.
Szeretek alárendelődni a partneremnek, izgat a BDSM és a szerepjátékok is, sok mindenre nyitott vagyok. Elsősorban kíváncsi hetero vagy bi férfiakkal ismerkednék, aki szeretné kipróbálni, nyugodtan írjon, csak merj is találkozni. Ha van esetleg olyan férfi aki a női nem után/mellett szeretné kipróbálni milyen egy lányos szolgalelkű passzív srác, akkor az írjon nyugodtan. Higiénia és diszkréció adott és elvárt, ha kezdő vagy az sem gond, pocak nem akadály, viszont ne légy vékony. Mivel hosszútávra keresek partnert, első sorban a fent írt régiókból keresnék, hogy a távolság ne legyen akadály. Helyem nincs de utazni tudok, vagy apartman.
Mondtam én, hogy te is élveznéd, nem csak a farkad.
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (tegnap 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:53
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (tegnap 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Élvezném.
Ha kellene valakinek, aki nem kamus, aki valóban el is jön,
aki vágyik is rá, stb..
Ha kellene valakinek, aki nem kamus, aki valóban el is jön,
aki vágyik is rá, stb..

schakal78