Sziasztok Fiatal fiú ! Délpest!!!!
?????
?????
Orosháza, Szentes szopnék.
Még mindig szopnék Pakson, több is lehet, az adatlapom szerint.
Fiatal rácot vagy idős 70-est szopatnék kocsiba Pécsen
Holnap kaposvári fürdőben cumiznék egy öltöző kabinban
Fiatalabb srácnak cumiznék, popsit nyalnék!Veszprém megye!Levél privát!
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel. Bi párt keresek.17/6 a méretem
Sziasztok! A 61 -es út vonalán valaki ma délután?
Pécsen vagyok leszopatnám a farkam kocsiba
Kihez ugorjak fel most Pesten ?
Sziasztok
A párommal mindketten 32 évesek vagyunk, meleg párként elsősorban egy bizalmon és kölcsönös szimpátián alapuló swinger közösséget keresünk.
Nem az egyszeri, teljesen random találkozások vagy nagy, ismeretlen társaságok vonzanak minket, hanem egy olyan közösség, ahol az emberek először megismerik egymást, kialakul a bizalom, és akár rendszeresen is találkoznak.
Elsősorban már működő közösséghez csatlakoznánk, szeretnénk először megismerni, hogyan működik egy ilyen társaság\. Ha szükséges, természetesen szívesen bemutatkozunk, beszélgetünk, illetve személyesen is találkozunk előtte.
Ha ismertek ilyen közösséget, vagy van egy hasonló társaságotok, ahová szerintetek illenénk, szívesen fogadjuk a megkereséseket privátban.
A párommal mindketten 32 évesek vagyunk, meleg párként elsősorban egy bizalmon és kölcsönös szimpátián alapuló swinger közösséget keresünk.
Nem az egyszeri, teljesen random találkozások vagy nagy, ismeretlen társaságok vonzanak minket, hanem egy olyan közösség, ahol az emberek először megismerik egymást, kialakul a bizalom, és akár rendszeresen is találkoznak.
Elsősorban már működő közösséghez csatlakoznánk, szeretnénk először megismerni, hogyan működik egy ilyen társaság\. Ha szükséges, természetesen szívesen bemutatkozunk, beszélgetünk, illetve személyesen is találkozunk előtte.
Ha ismertek ilyen közösséget, vagy van egy hasonló társaságotok, ahová szerintetek illenénk, szívesen fogadjuk a megkereséseket privátban.
Meglovagolnák ma valakit Budapesten.
Nógrád megyében valaki
Most keresnék Pécsen pasit aki alaposan leszopna viszonzás nélkül kocsiba
Balatonberény nudi parkoloban potens férfit szopnék
Miskolcon ismerkednék
Veszprém környékén szopatnék!
Veszprém környékén szopatnék!
Keresek egy olyan kiváncsi Roma hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Sziasztok!
Nagyobb mérettel rendelkező pasit keresek, akit rendszeresen leszophatok. Helyem mindig van, de ésszerű távolságon belül szívesen utazom is.
Írj privátban ha érdekel
Nagyobb mérettel rendelkező pasit keresek, akit rendszeresen leszophatok. Helyem mindig van, de ésszerű távolságon belül szívesen utazom is.
Írj privátban ha érdekel

kívánjuk
Michaela 2