Sziasztok!Idős aktîv tanítómat keressem .Ha magadra ismersz írj ràm.
Szopna most valaki Budapesten?
Paks szopnèk szopatnèk
Sziasztok. Hevesen délután valaki?
Esetleg van XI kerületben hellyel rendelkező, aki 13:00 fele szopna egyet?
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Miskolc-Mezőkövesd és kke.Leszopnák valakit.Helyed legyen,tudok menni.
Sziasztok, ma délután vagy este, szívesen szopnék egy szép szupasz faszt. Helyem nincs. Pest.
Sziasztok. Fiatal srácként kipróbálnám férfival, alapvetően hetero életet élek, még nem volt ilyenben részem. Lehetőleg idősebb, eralfősalfzaalfkos aktív férfit keresek, akinek a csicskája lehetek, tudok vidékre utazni. Legyen határozott személyiséged, és autód vagy helyed. Én Pesten vagyok, de utazás megoldható. Ne félj megtenni dolgokat.
Az egyetlen feltétel a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
Az egyetlen feltétel a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
Ma 11 körül Hegedűs Gy. utcai szexmozis kaland?
Miskolcon párhoz, vagy többeshez csatlakoznék.
Balatonmáriafürdő-Marcali környékén két 52 éves bi pasikhoz valaki?
Hali Siófok , Dunaújváros, Veszprém, fehérvár keresnek partner mai napon
Szigetszentmiklóson keresünk nagyfarkú potens aktív pasit harmadiknak ma napközbenre!
52 éves uni átlagos szőrös testű és 40 éves passzív mackós pasik vagyunk.
52 éves uni átlagos szőrös testű és 40 éves passzív mackós pasik vagyunk.
Kimondottan nagyfarkú pasi m6 vonalán Szekszárd Paks ….?
Megyek mostanában Nagytarcs 17 kerület irányában. Esetleg bi pasi valami finomságra?? Csak a pasi leszek párom nem lesz ott!
Dányból keresek srácot!
Privátba írj.
Privátba írj.
Sziasztok Zamárdi és Siófok környékén valaki? Üdv Attila
)
)
Esetleg lenne Bi pár aki pasit keres a Balaton déli partján?
Csak pár érdekelne!
Csak pár érdekelne!
Ma és a hétvégén keresek partneret Balatonfenyvesen, közös hoki oràlra, akinek van autója vagy helye.

Demian
Giovana