30 as éveiben járó hetero életét elő ferfiként újabban az Aktiv oldal felé ki kacsintanék egy 45 alatti Fejér megyei sráccal. Tapasztalat nem számít, nekem sincs
Próbáljunk ki új dolgokat együtt. Ami fontos a diszkréció a higiénia és a jó hangulat
Jelige : Semmi kapkodás
Próbáljunk ki új dolgokat együtt. Ami fontos a diszkréció a higiénia és a jó hangulat Jelige : Semmi kapkodás
Cegléd kornyéke, helyem van. Aktívat keresek
Félegyháza környékéről keresek passzív partnert, olyat aki hellyel rendelkezik vagy van ötlete, hogy oldjuk meg.
Diszkrét bi kapcsolatot keresek a hétköznapjaim izgalmassá tétele céljából! Ha napközben tudsz fogadni, nyugodtan írj rám!
Orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Most valaki Vecsésen ? Szopnék-szopatnék autóban
Sziasztok! Bi férfit keresek kölcsönös orálra. Békéscsaba és környéke.
Hali ma valaki 2 után 10 14 kerben ?
Bekapnák valamit szívesen
Bekapnák valamit szívesen
Szopnék szopatnék Bp írj
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Dányból keresek srácot titkos kapcsolatra.
Ha esetleg innen vagy írj privátban!
Köszönöm!
Ha esetleg innen vagy írj privátban!
Köszönöm!
Valaki kiverne elottem? Szántód, Balatonlelle környéke, mostanában...
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Valaki Dunaharaszti ?
Sziasztok! Egy naiv kérdésem lenne, vagy inkább furcsa. Szombaton megyek Kecskemétre. A buszpályaudvarhoz közel van olyan hely, ahol lehet találkozni bárkivel? Nem ismerem ki magam Kecskeméten amúgy.
Sziasztok. Magyarországon van valahol glory hole-ra lehetőség?
Valaki repternél?
Miskolcon szexpartnert keresek!

Dangeros