Kinek lenne kedve most szopatni?
M9 Duna híd Nuduzas ma 17:30 valaki?
Valaki, aki tudna helyet ma délelőtt a 13.kerben és szopna és szopatna?
Sziasztok ma gyöngyösön ki kalandozna velem?? Irj privátba
IX-ben szopnék, helyem van. Ki élvezne a számba?
Sziasztok! Budapest XV , XIV, IV keresek hellyel rendelkező partnert, partnereket. Uni vagyok, 27 éves , mackós alkatú. Párokhoz is szívesen csatlakozok! Az anonim szexet sem vetem meg.
Szombaton délelőtt Balatonberény-Keszthely-Tapolca-Badacson vonalon autóban, szabadban szopnék szopatnék.
Sziasztok!Szombatra keresek párt vagy bi pasit.Helyem van, nőibe öltözve avassátok fel a szűz popsimat!Írjatok
szia szivesen benne lenek egy kölcsönös órálban
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (ma 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Vastag farkat szopnék.
Ma Debrecenben szopnék egyoldalúan 10 óra fele délelőtt
Most valaki Bp? Hely ok.
Sziasztok. Győrbe keresnék bi vagy homo fiut, esetleg bi párt szeptember 26-án este. Helyel rendelkező lenne a legjobb.
Sziasztok. Ma estefelé Szekszárd
Cs
tó aktív partner ? Írj privit ha érdekelne valakit
alf
ör alf
ge
Győrben valaki?
Aktiv gazdálkodót, vadászt, vagy olyan ismeretségét keresem aki visel munkájában munkásruhát, gumicsizmát esetleg néptáncos, hagyományőrző.
Szia. Aktuális még? most jó lenne
(Ez egy válasz mostszopnek üzenetére (tegnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:40
(Ez egy válasz mostszopnek üzenetére (tegnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopni szeretnék egyoldalúan élvezésig. Lassan, mélyen, érzekien csinálom sok nyállal és nyalással, akár több farkat is egyszerre.
Pároknál is szívesen nyalnék puncit élvezésig.
Vagy esetleg van olyan hölgy, akit izgatnak a bi pasik?
Budapesten van diszkrét helyem. Szeretem a spontán kalandokat, de rendszeres lenne a cél.
Pároknál is szívesen nyalnék puncit élvezésig.
Vagy esetleg van olyan hölgy, akit izgatnak a bi pasik?
Budapesten van diszkrét helyem. Szeretem a spontán kalandokat, de rendszeres lenne a cél.
Még mindig keresek dugható pasit, hely 11 kerben van!
Holnap délelőtt Kecskemét?

Nikita Simpson