Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Itt a meleg bi pasi szexhírdetésnél bi párt nehezen fogsz találni. A többi fórumon nagyobb esélyed lenne, mondjuk az autós szabadban fórumnál.
(Ez egy válasz Popsit üzenetére (ma 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nagyobb méretű pasit keresek, akit rendszeresen leszophatok. Előny ha sokáig bírod
Privátban írj!
Nagyobb méretű pasit keresek, akit rendszeresen leszophatok. Előny ha sokáig bírod
Privátban írj!
Ezt szerintem, nem ide kéne meghírdetned.
(Ez egy válasz szilardd üzenetére (ma 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia mikor? Hol?
(Ez egy válasz bisexbarbika001 üzenetére (ma 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Újpesten keresek szexpartner olvasd el az adatlapomat és ha érdekel írj!
Sziasztok!
Kellemes, szolid pàr baràtja lennék.
Kellemes, szolid pàr baràtja lennék.
szia.én benne lennék.
(Ez egy válasz Pontos labda üzenetére (ma 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Pontos labda üzenetére (ma 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
fiatal lány nyelne. bp
13. kerületben ma esti lazább dologra srác?
Sziasztok.Ma valki egy tali? Ráckeve környékén.
Sziasztok biszex párt keresek, tolna Bács Fejér Fejér megye. 17/6 a méretem.
Nem veretné ki senki a farkát velem??
Valaki 9 ker és Kecskemét között?
Passzívat keresek 40 év alatt. Helyem van.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Ki ny@lna most ki? Bp?
Sziasztok este Zamárdi és Siófok környékén valaki? Üdv Attila
Győr-plusz 40km -kőrnyékén keresnék partnert! Aktiv potens hapsi vagyok,párokhoz is csatlakoznék !

Franci...a