Szia!
Ha van kedved én benne vagyok! (Ez egy válasz Sziszi78 üzenetére (ma 02:13), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 02:13
Ha van kedved én benne vagyok! (Ez egy válasz Sziszi78 üzenetére (ma 02:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello..Kinek verhetném rendszeresen?(Én kisebb,Szőrös de formás farkú diszkrét pasi vagyok..)Barcika, Edelény környékén,vagy legyél mobilis...
Hello..Kinek verhetném rendszeresen?(Én kisebb,Szőrös de formás farkú diszkrét pasi vagyok..)Barcika, Edelény környékén,vagy legyél mobilis...
Most valakinek nincs kedve megnézni ahogy kiverem a kocsija hátsó ülésén? Ha úgy van be is segíthetsz ? Újpesten vagyok…
Most ! Közös - kölcsönös farokveréshez keresnék egy normális partnert. Csomád közelében vagyok. Hely megoldható vagy autós kaland is. Diszkréció adott és elvárt
Most valaki autójában szopatna?
Győrben cumiznék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok. Hely megoldható.
Valkón a szabadidő parkban valaki talira?
Sziasztok! Kényesztetnék szájjal valakit Budán!
Szopó maszk lenne rajtam és csak gumiban. Írj üzit ha így is érdekel.
Szopó maszk lenne rajtam és csak gumiban. Írj üzit ha így is érdekel.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Reggel 6:30 Kelenföldről megyek Gönc Árpádra metró útvonalon, aktív pasi útközben?
Holnap napközben Balatonlelle vonzáskörzetébe érdekel valakit egy kiváncsi pasi?
Aszod göd kartal környékén keresek pasit vagy párt.lehetöleg helyel rendelkezök keresenek.de autos tali is érdekel
Sziasztok ma este kint fogok csajosban sétálni Táton 117 es út mellett elhagyatott aszfaltos 22:00 körül!
Holnap este azaz augusztus 6 csütörtök 22 órától aktiv pasikat keresek akik anon sseggbe élveznek. Helyem van jössz kursz mész
Naponta itt vagy.Nehogy soha nem voltál még.Minek hazudni?
(Ez egy válasz Zotyesz85 üzenetére (tegnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:01
Soha nem volta még! Kalandoztam a gondolattal mert biztos van aki leszopatna. Akadnak méretes pasik is?
Holnap délután/este ki szopna le egy 72 éves farkat? Szükség esetén hely van Bp belvárosában.
Hellyel rendelkező aktív délpesten?
Valaki Bicskén?
Gödöllőn szopatnék, irj privit
Szia
Kölcsönös szopás érdekel?
35 éves kamionos vagyok
Karcagon állok ma a 4es úton éjszakára
Helyem így lenne
Érdekel valakit?
Kölcsönös szopás érdekel?
35 éves kamionos vagyok
Karcagon állok ma a 4es úton éjszakára