kecskeméti pasikat keresek lehettek 3-4-en dugjatok szopassatok.
Tiszafüred környékéről valaki?
akkor miért nem írunk? aktív vagyok békésből
(Ez egy válasz Kiváncsibi üzenetére (ma 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziaszzok passzi ként ismerkednék keresgélek.helyem van eger és környéke
Sziasztok holnap Dunakeszi Dunaparton szopás oda vissza alapon? Spar mögött.
Sziasztok!
Párokat keresnék közös szórakozáshoz
Párokat keresnék közös szórakozáshoz
Hellyel rendelkező délpesti aktív?
hello, Debrecen környéken hellyel rendelkező bi pasit keresek, max 45.
Sziasztok Esztergomba helyel rendelkezem 18 óra után keresek ,tartalmas randira !!!
Sziasztok. Fiatal srácként kipróbálnám férfival, alapvetően hetero életet élek, még nem volt ilyenben részem. Lehetőleg idősebb, eralfősalfzaalfkos aktív férfit keresek, akinek a csicskája lehetek, tudok vidékre utazni. Legyen határozott személyiséged, és autód vagy helyed. Én Pesten vagyok, de utazás megoldható. Ne félj megtenni dolgokat.
Az egyetlen feltétel a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
Az egyetlen feltétel a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
Sziasztok!
Debrecenben keresek pasit közös masztihoz, esetleg szopnék. Maximum 45 éves korig. Átlagos vagy sportos testalkat. Illetve ne legyél szőrös. Helyem van.
Debrecenben keresek pasit közös masztihoz, esetleg szopnék. Maximum 45 éves korig. Átlagos vagy sportos testalkat. Illetve ne legyél szőrös. Helyem van.
Rendszeres orálszexre állandó partnerem keresem.
Akár naponta!
Helyem van, szimpátia nagyon fontos! Ápoltság igényesség szintén, így fényképes profil elengedhetetlen!!
Akár naponta!
Helyem van, szimpátia nagyon fontos! Ápoltság igényesség szintén, így fényképes profil elengedhetetlen!!
Egyszerű. Ha csak enyhén bi valaki, vagy csak "kikacsintgatna" , a "hetrerót" fogja bejelölni. Ugyanis heteró csoportban pl. "bi"- ként szóba sem állnak Veled.
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (ma 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia ha én meg felelek
(Ez egy válasz tadammm üzenetére (ma 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Autós kaland Pécsett....
Ezek mindegyik topicba beírnak, a megyét se nézik.
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (ma 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali! Ma valaki kalandozna Martonvásár-Baracska környékén?
Aktívot keresek Békésből
Sziasztok!
Diszkrét, kedves pàrt keresek minden jóra. A jövő hét bàrmely napjàn tudok fogadni..vagy utazni..
Diszkrét, kedves pàrt keresek minden jóra. A jövő hét bàrmely napjàn tudok fogadni..vagy utazni..
Szeged és környékén ismerkednèk passzív vagy uni sráccal minden jóra
helyed ha van az plussz pont
helyed ha van az plussz pont

tothpals82