Keresek egy olyan kiváncsi Roma hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Sziasztok!
Nagyobb mérettel rendelkező pasit keresek, akit rendszeresen leszophatok. Helyem mindig van, de ésszerű távolságon belül szívesen utazom is.
Írj privátban ha érdekel
Nagyobb mérettel rendelkező pasit keresek, akit rendszeresen leszophatok. Helyem mindig van, de ésszerű távolságon belül szívesen utazom is.
Írj privátban ha érdekel
Sziasztok! Kíváncsi biszex srácként keresek fiút Augusztus 29.(szombat) estére. Helyileg Eger. Hely van. Szívesen ismerkednék olyan sráccal aki letud utazni hozzám és eltöltene velem egy csodás estét. Csak komoly érdeklődőket várok. Aki küld képet és el is mer jönni. Több infó privátban.
Kíváncsi hetero, bi srácokkal ismerkednék, Veszprém és környéke!
Dányból van itt srác?
Diszkréció maximális!!!!!!!
Privátba írj
Diszkréció maximális!!!!!!!
Privátba írj
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Nyírgyulaj kk uni vagy aktív aki találkozna
Hatvanban 40+ diszkrét uni,bi fiút keresek nem egy alkalomra!
Bicske környékén valaki ?
Ma kb 11-től Kecskemét v.közelében valaki kényeztetheti a farkam.írj elérhetőséged
Helyel rendelkezo biszex part szopatnek imadom duplan punciba szendvics fisting squirt mind imadom
De màs alkalom is jó.
Sziasztok!
Keresek ma estére kulturàlt , diszkrét pàrt. Oràlisan mindkettőtöket kielégítem akàr többször is egymàs utàn. Helyem van.
Keresek ma estére kulturàlt , diszkrét pàrt. Oràlisan mindkettőtöket kielégítem akàr többször is egymàs utàn. Helyem van.
Sziasztok! Ma a kora esti órákra keresném aktív partnerem Nyékládháza vagy környékén. Utazni tudok, szabadban vagy kocsiban is megoldható.
Írod te, aki egy sunnyogó.
))) Önkritika?
(Ez egy válasz Pearti1. üzenetére (tegnap 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:20
))) Önkritika?
(Ez egy válasz Pearti1. üzenetére (tegnap 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Gang-bangmen és Tamás 1187,ezekkel vigyázzatok, engem át vertek. Most valaki szeretné ha szopnàm és ez kölcsönösen menne, ha kicsi farokkal bírsz az lehetőség a popsimba, írj ha érdekel!
Egyedül
Vagyok és szájba akarok valakit élvezni
fel jössz én ruha nélkül
Varlak és már csinálhatod is! 13.ker
Vagyok és szájba akarok valakit élvezni
fel jössz én ruha nélkülVarlak és már csinálhatod is! 13.ker
Én is nagy farkat keresek
kecskeméti faszt szopnék

Henessy