Nagytarcsa környékén valaki délután 3-4 körül?
Óriási farkú pasit szopnék Délpest környékén
Sziasztok.
A délelőtti órákban keresem bisex, és kiváncsi hetero partnerem Debrecenben.
A hely megoldható.
A délelőtti órákban keresem bisex, és kiváncsi hetero partnerem Debrecenben.
A hely megoldható.
Bi aktív vagyok, uni? Békés megy?
Borsod, heves bisex kaland.
Nagy mérettel rendelkező srácot keresek.
Nagy mérettel rendelkező srácot keresek.
Kecskeméten ma 14 óra valaki hellyel?
Ötvenes, sportos, jóképű férfi vagyok és olyan férfit élveztetnék, akár egyoldalúan is, aki talán még sohasem volt férfival, esetleg nem is akar lenni, de kíváncsi arra, hogy milyen az az érzés, amikor egy férfi szerez neki örömet....lassan, elnyújtva és tökéletesen...
Nem érdekes sem a kor, sem a kinézet, legyen nagy vágya, hogy ki akarja ezt próbálni, ez már fél siker.
Normális, heteroszexuális férfit keresek, aki meg akarja tudni, milyen ez a dolog, ez rejtett vágya, amit a felesége és mindenki előtt titkol, vagy olyan, aki nagyon gátlásos és félénk a kudarcai miatt, vagy impotens tünetei vannak..
Viszonzás egyáltalán nem kell, a lényeg az élveztetésen van, persze igény esetén sok minden szóba jöhet.
Intelligencia alap, a "gyere, verjük ki együtt" stílus nem érdekel, a holnap találkozni akaró sem.
Nagyon fontos,. hogy legyen helyed és ez a hely Borsodtól, Hevestől ne legyen messze, de pl. Budapest is megfelelő.
Legyen helyed, légy kezdő ezen a téren és ne légy meleg!!!
Házaspárok is érdekelnek, főleg az idősebb korosztályból, ha a feleség szívesen nézné, hogy mi történik a férje és egy másik férfi közt, vagy hármasban...
...csak bátran
Nem érdekes sem a kor, sem a kinézet, legyen nagy vágya, hogy ki akarja ezt próbálni, ez már fél siker.
Normális, heteroszexuális férfit keresek, aki meg akarja tudni, milyen ez a dolog, ez rejtett vágya, amit a felesége és mindenki előtt titkol, vagy olyan, aki nagyon gátlásos és félénk a kudarcai miatt, vagy impotens tünetei vannak..
Viszonzás egyáltalán nem kell, a lényeg az élveztetésen van, persze igény esetén sok minden szóba jöhet.
Intelligencia alap, a "gyere, verjük ki együtt" stílus nem érdekel, a holnap találkozni akaró sem.
Nagyon fontos,. hogy legyen helyed és ez a hely Borsodtól, Hevestől ne legyen messze, de pl. Budapest is megfelelő.
Legyen helyed, légy kezdő ezen a téren és ne légy meleg!!!
Házaspárok is érdekelnek, főleg az idősebb korosztályból, ha a feleség szívesen nézné, hogy mi történik a férje és egy másik férfi közt, vagy hármasban...
...csak bátran
Gyöngyös vagy környékén keresek biszex párt vagy pasit
Hali. Keszthely és Hévíz környékén keresek napközbeni kaandozásra aktív férfiakat. Bi kezdő passzív vagyok. Hely kellene vagy szabadban!!!!!!! Sok minden jóra nyitott vagyok
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok.
Ózdon keresem aktív játszótársam, 6ma is szabad vagyok.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Ózdon keresem aktív játszótársam, 6ma is szabad vagyok.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Győrben szopnék
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van
Kecskeméten ma 14 óra valaki hellyel?
Bp.-n ma szopok nyelem..irj találkozzunk..
Diszkréten,komplikáció mentesen..
Diszkréten,komplikáció mentesen..
Dunnaharasztin valaki ?
Dunnaharasztin valaki ?
Sziasztok!
Mai délelőtt folyamán orál kaland? Hely van 14.ker.
Mai délelőtt folyamán orál kaland? Hely van 14.ker.
Újpesten most valaki?
Sziasztok. Ma Budapesten leszek, így este fele, szeretném ha egy idősebb férfi 48+ dugna és szopatna! 25 éves vékony, enyhén szőrös srác vagyok, női ruha kedvelő, helyem nincs. Sub hajlamom van, puszit simit, csókolózást nem igénylem