MOST esetleg valaki, akinek tetszene egy kis laza kaland? Kis kép-képek,videók nézegetése ,kis duma és majd egy közös hoki így, akár csak mindenki a sajátját vagy kölcsönösen is akár! BúvóHelyem van,ott vagyok most ( Pest megye)
Szopnék, diugnék most egy kanos pasival! Nem éltek vele? BP
Kiskunlacháza környékén, álmatlan bi pasi keresi játszótársát ma estére
Szia. Konkrétan,szinte csak így keresek ,ugyan erre ,ezekre es Pest megyében . Helyem szintén van
(Ez egy válasz Movie üzenetére (tegnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:56
Közös hokira keresek kiváncsi hetero vagy enyhén biszex srácot,olxan srácot,urat keresek akit izgatnak az mamatőr szexvideók,a borotvált puncik.Csak esténként érek rá de helyem van Pestmegyében,ha vidéki vagy szállás van.
Kérlek csak akkor irj ha eltudsz jönni!Igényes ápolt vékony sportos srác vagyok,
Kérlek csak akkor irj ha eltudsz jönni!Igényes ápolt vékony sportos srác vagyok,
Kiskunlacháza környékén, álmatlan bi pasi keresi játszótársát ma estére
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Közös hokira keresek kiváncsi hetero vagy enyhén biszex srácot,olxan srácot,urat keresek akit izgatnak az mamatőr szexvideók,a borotvált puncik.Csak esténként érek rá de helyem van Pestmegyében,ha vidéki vagy szállás van.
szopnék/szopatnék ma este Budapesten,valaki?
Gyöngyös-Eger-Miskolc.....?!
Hali.
Megkóstolnék egy szép teli farkat Ózdon.
Diszkréció adott és elvárt helyem van.
Megkóstolnék egy szép teli farkat Ózdon.
Diszkréció adott és elvárt helyem van.
Isaszeg-Dány?
Privátba írj!
Privátba írj!
Valaki akar szopatni 4 vagy 15 ker felé
Oral kaland ma este Budapesten? Hely van 14.ker
Szopatnék - Balaton északi part
Tiszafüred környékéről keresek megbízható partnert.

BMW524