Sziasztok!
Ma délután Pécsen, csajos, szopni szerető?
Ma délután Pécsen, csajos, szopni szerető?
Ma estére keresek laza és nyitott partnert/partnereket egy szolid textil mentes házibulira.(budapest és környéke)
Ha érdekel írj privát üzenetet.
Ha érdekel írj privát üzenetet.
Ezt mondtad neki is, hogy jó lenne megint megdugni téged? Találkoni fogsz vele még? Hátha többször is átélheted vele. De ez csak az én véleményem.
(Ez egy válasz Titkos Név üzenetére (ma 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:26

Még a nyáron az volt a partnerem kérése (Csak szopni akartam) , hogy csak "hagy tegyem a végét a fenekedhez) . Ha már így történt, mondtam,hogy tegye be, kíváncsi vagyok hogy milyen. Bevallom nagyon jól esett. Azóta várok arra, hogy valaki megdugjon. Mivel nehéz összehozni, így vettem egy anál dildót, hogy tágítsak és ne fájjon. 3 cm-től 7,5 cm-ig. Tegnap este kipróbáltam. Sikerült betenni. Kicsit feszített, de nagyon jól esett. Ezt csak úgy megírtam Nektek.
Még a nyáron az volt a partnerem kérése (Csak szopni akartam) , hogy csak "hagy tegyem a végét a fenekedhez) . Ha már így történt, mondtam,hogy tegye be, kíváncsi vagyok hogy milyen. Bevallom nagyon jól esett. Azóta várok arra, hogy valaki megdugjon. Mivel nehéz összehozni, így vettem egy anál dildót, hogy tágítsak és ne fájjon. 3 cm-től 7,5 cm-ig. Tegnap este kipróbáltam. Sikerült betenni. Kicsit feszített, de nagyon jól esett. Ezt csak úgy megírtam Nektek.
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Szopni szeretnék.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Budán estére keresek szexpartnert
Aktívpartnert keresek Jászberényben éskörnyékén ápolt biszexpasivagyok utaznitudok.
Sziasztok. Kulturált, nagyon igényes srácként (adatlapom szerint) idősebb, 50+os férfivel ismerkednék, baratkoznék Budapest, Bp északi részén.
Ma valaki aki diszkréten szopatnal Pesten nálad irj
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Isaszeg-Dány?
Privátba írj
Privátba írj
Ma estére keresek egy jó méretes farkú pasit(20cm körül), aki teljesíti a vágyamat. Ápolt, egészséges, tiszta,formás farkú pasit szopnék, és alázzon meg, a végén árassza el a sok geci az arcom. Diszkréten keresek, Budapest és környéke. De mobilis vagyok
Zuglóban várom orálra a pasikat
többesbe jönne valaki?

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Ceglèd? Dughato vagyok vagy kölcsönös szopi
Újpesten vagyok szexre keresek partnert!
Holnap, holnapután Budakalászon valaki kalandozna?
Valaki akar szopatni?