Martonvásár környékén valaki mostanában?
Szegedi aktiv? Szopnék!
Sziasztok! 40 éves korig keresek pasit közös hokira, oralra a mai napon.
Mutatsz kis filmet a sok spermàdròl?
(Ez egy válasz axxxxel üzenetére (ma 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:56

Pesti hellyel rendelkezőt keresek .Keleti- Bosnyák környékén.
Munka után 16 körül melos ruhában tudnék álltalában menni .
Kis farkam borotvált, sok spermám van.51/173/90
Fotó kéregetők ne.Akár hosszútávra...jó lenne , ha nyelnéd.
Munka után 16 körül melos ruhában tudnék álltalában menni .
Kis farkam borotvált, sok spermám van.51/173/90
Fotó kéregetők ne.Akár hosszútávra...jó lenne , ha nyelnéd.
Ezt mostanában én is tapasztaltam. Arra nem képes a paraszt, hogy annyit válaszoljon, hogy bocs nem rád gondoltam!!
Persze természetesen tisztelet a kivételnek!! (Ez egy válasz Márk88 üzenetére (ma 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:29
Persze természetesen tisztelet a kivételnek!! (Ez egy válasz Márk88 üzenetére (ma 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha csak egy "nem "-et írsz,az is jó! De ez a nem válaszolás kezd dühítő lenni!! És ez a szokás most nagyon dívik itt az oldalon. Bunkó egy társaság vagytok az biztos!
Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Dányból keresek srácot!
Privátba írj!
Privátba írj!
Valaki akar szopatni?
Este várlak dunakeszin egy kölcsönös szopásra.
Kecskemét holnap délelőtt leszopnàk valakit kor alkat nem szàmit. Tesco nagyàruhàz vagy vasútállomás kiserdőben szopok nyalathatsz baszhato vagyok írj ràm mikorra menjek hol szophatlak le
Diszkrét havert keresek felugrasz hozam cumi és elmesz ennyi teljes diszkréció mellett vagy kiverem neked olajos fasz maxas irj viber gyorsabb itt
Sub pasi van itt? Kiélvezném a dominanciámat
Valaki 16 17. Kerületben?
Mára keresek aktív potens férfiakat,akik eljönnének hozzám, és szopatnának engem, egyszerre akár többen is. Élvezettel,odaadóan leszoplak SOS is, ha tele vagy és kevés az időd. Le is hugyozhatsz ha ez is izgat,,,gecit-pisit nyelem. Videózható,fotózható vagyok akció közben. Engedelmes sub buzi vagyok.
Sziasztok. Bukarestben valaki? Írjátok rám, ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok! Közös hoki,Bp?
Érd és vonzáskörzetében szívesen szopok autóban. Lehetsz bi meleg vagy kíváncsi hetero akinek tele van a farka és üríteni szeretné. Kis farkúak is, cél az önfeledt élvezet.
Ha csak egy "nem "-et írsz,az is jó! De ez a nem válaszolás kezd dühítő lenni!! És ez a szokás most nagyon dívik itt az oldalon. Bunkó egy társaság vagytok az biztos!
(Ez egy válasz csk1977 üzenetére (ma 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:52

Sziasztok. Dél Pest és környékén megbaszná valaki a számat? De a seggemet is megbadzhatod. Akár többen is lehettek.