Ma valaki Dunaharaszti környékén, sportos heteró pasi is jöhet! Diszkrét helyem van! Csak sportosan!
Sziasztok.Kedden, vagy szerdán délelőtt valaki Budapestről Veszprém Tapolca útvonalon ? csatlakoznék
Sziasztok. Borsod, Heves bisex kaland nagyméretű sráccal. ??
Tartós aktív szexpartnert keresek fejér megyén belül! 48+ os férfit keresek, szőrösebb, macis alkat előny! 24 éves vagyok enyhén szőrös, sub passzív hajlamú srác, egyéb perver dolgok is érdekelnek. Helyem nincs, utazni tudok, szabadban vagy autós szex is érdekel!!
M1 pest felé bekapnék valamit!
Sikerült már ?
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (tegnap 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:29

sziasztok!
pasi-pasi szexet szívesen néznék Budapesten, közben maszturbálnék rá, nem szállok be
pasi-pasi szexet szívesen néznék Budapesten, közben maszturbálnék rá, nem szállok be
Balaton aktív potens nagy farkú férfiakat ismerkednék
Én egy travi ribi vagyok
Én egy travi ribi vagyok
Nyiregyi kisméretű pasi?
Paks - cumi , hoki ?
Kalocsa cumiznèk.
Sziasztok! Péntek késő délutánra/estére keresek egy igényes,ápolt, sportos, aktív/uni pasit Budapesten, helyem van!
Fehervar bisex kalandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Békés megyei bi uni férfi? Privát!
Kőbányán pasziv van??
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék lehettek többen is Dél-Dunántúl
Keresek kizárólag hellyel rendelkező masszőrt , cserébe barmilyen haz koruli munka es szakmunka. Pld ház- lakás felújítás is.... minden csak egyeztetés megbeszélés kérdése. Azért írtam hogy bármilyen munka belefér, mivel van generál kivitelező cégünk...... Szszb megye! Priviben kerdezz batran .Műszaki dolgok is, Megkereséseket privátban
A héten a délutáni, kora esti órákban valaki a számba adhatná Egerben.
Imádom nyelni.
Hely megoldható.
Imádom nyelni.
Hely megoldható.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok. Hely van.
Sziasztok Veszprém környékén szopatnék!
Sziasztok
ma most délelött valaki? Füred,Veszprém vagy környéke..
ma most délelött valaki? Füred,Veszprém vagy környéke..