Aktív partnerem keresem szüzességem elvesztésére perverz vagyok 22 éves rendszeresen hordok tangákat 40+ pasik jonnek be
Budapesten most vki? Hely ok.
Majdnem mindenkit... Engem folyamatosan izgat(na)
(Ez egy válasz mostszopnek üzenetére (tegnap 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok szopni.imádot keresek kor alkat nem szamit
Kit izgatna többes?
Sziasztok!
Kezdő mackós alkatú srác vagyok.
Kemény jó teli farkú illetőt keresek aki talizna és megszopatna a végén pedig a fenekmre spriccelne.
Helyem Ózdon van diszkréció adott és viszont elvárt.
Kezdő mackós alkatú srác vagyok.
Kemény jó teli farkú illetőt keresek aki talizna és megszopatna a végén pedig a fenekmre spriccelne.
Helyem Ózdon van diszkréció adott és viszont elvárt.
Bi párt keresek akik szeretnek szopni!
Esztergom és környékén keresek nagyfarku aktívat. Dugható és szopni szerető vagyok. Autóm van utazni tudok.
Keresek nős, bi csávókat, akik hugyoznának előttem, vagy rám engednék... Semmi egyéb... M3 autópálya, Bag...
Szopnék
Füzesabonytól,miskolcig megyek 23kor.Útközben leszopnák valakit.
Udv. Ma este valaki bp belvarosaban?
Holnap délelöt budapestn leszek azon belül köbányán is keresek helyel rendelkezö biszex párt vagy biszex homokos pasit.privatba keres
Pasis kaland ? Borsod , Heves , Nógrád megye ? Írj
50feletti aktívat keresek. Hely van, utazni tudok
Holnap pénteken cumiznék debrecenben diszkrét ápolt macis pasi vagyok és ha bejön a szőrös maci farok akkor kölcsönbe is benne vagyok.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
16.17 18 kerületbe keresek biszex párt 3 szexre péntek délelöt helyel rendelkezök keresenek
Ma este valaki megy esetleg a sauna 69-be?