Szia, teljesen igazad van! Olyan nehéz oda írni hogy hol keres?! Vagy nem is keres!
(Ez egy válasz zx_69 üzenetére (ma 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:06

Gondolod te, aki hanyagságból, lustaságból nem írja ki, hogy melyik település környékéről van szó, helyette elvárod minden érdeklődő látogatótól, hogy többszörös kattintás, oldalak megnyitása, bezárása, felugró kis-ablak bezárása árán jusson el ehhez az információhoz.
Szóval szerintem meg épp azok bonyolítják az életet, akik ilyesmit csinálnak, nem azok, akik rákérdeznek és evvel vilgítanak rá finoman az információhiányra.
Szép napot minden bonyolító és nem bonyolító fórumozónak!
Szóval szerintem meg épp azok bonyolítják az életet, akik ilyesmit csinálnak, nem azok, akik rákérdeznek és evvel vilgítanak rá finoman az információhiányra.

Esztergom környékén cumiznék
Esztergom környékén cumiznék
Korrekt komment!
(Ez egy válasz zx_69 üzenetére (ma 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:06

Gondolod te, aki hanyagságból, lustaságból nem írja ki, hogy melyik település környékéről van szó, helyette elvárod minden érdeklődő látogatótól, hogy többszörös kattintás, oldalak megnyitása, bezárása, felugró kis-ablak bezárása árán jusson el ehhez az információhoz.

(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (ma 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Az ilyenek miatt mint te ilyen bonyolult ez az élet!
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (ma 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Továbbra is keresek Dányból srácot!
Ha innen olvasod,kérlek írj privátban!
Köszönöm!
Ha innen olvasod,kérlek írj privátban!
Köszönöm!
Minek a környékén?
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (ma 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma a környéken valaki?
Siófokon,környékén autós cumira keresek valakit! Uni vagyok!
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Pesten most 12 ig szívesen szopnék,szopatnék. Hely ok.
Újhartyány szopnèk
Aki szeretne cumizni, az írjon rám, privibe. Békés megye.
Szerdán délelőtt szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Diszkrét szopni imádot keresek gyöngyös vagy környékén
Sziasztok!
Ma délutánra keresem partnerem Budapesten.
Én uni 23 éves mackós srác vagyok.
Ma délutánra keresem partnerem Budapesten.
Én uni 23 éves mackós srác vagyok.
Szombathely-Sárvár környékén ismerkednék biszex férfival, kölcsönös orál vágyakkal.
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Fehérváron közös hoki?