Párosunk női tagja vagyok. Szívesen megnézném ahogy páromnak egy másik férfi fogja a farkát,kicsit játszik vele,esetleg be is kapja HA párom abba is benne van és engedi. Pest megyei pár vagyunk és még kb 1 órát leszünk . Utána csak párom egyedül.
Szopnék BP-n.
hali. Merre a 20.ban?
(Ez egy válasz Norbi2419 üzenetére (tegnap 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok valaki most 20ker?hely van
(Ez egy válasz Titkos Név üzenetére (tegnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:01

Senki nem jelzett vissza, hogy jönne a Fóti Auchan parkolóba,hogy szájjal kényeztessem. De csináltam néhány képet, hogyan várom a jelentkezőket. Sajnálom. Magam miatt is, mert több mint egy hónapja nem sikerül szopnom. De azokat is, akik nem tudnak élvezni egy jót a számba. A képeket feltöltöttem. Ha kedvet kaptál, egyeztessünk.
1óra tájékán keresek egy jófej srácot akivel a farkunkat ( közös-kölcsönös) kiverhetjük párom előtt. Hely van !
Max 35 éves korig és sportos testalkat. ( kép szükséges /arc nélküli !!!/, nekem is van !)
Max 35 éves korig és sportos testalkat. ( kép szükséges /arc nélküli !!!/, nekem is van !)
Délpest környékén valaki leápolhatna mostanság

Sziasztok!
Holnap budaorson lesz helyem 17:00-20:00ig
irj es egyeztessunk
Holnap budaorson lesz helyem 17:00-20:00ig

Ez sajnos nem kedv,hanem távolság kérdése.
(Ez egy válasz szombathelyi.szereto üzenetére (tegnap 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok 14 be vagyok! Van kedve vkinek szopni?
Hétfőn napközbe szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Senki nem jelzett vissza, hogy jönne a Fóti Auchan parkolóba,hogy szájjal kényeztessem. De csináltam néhány képet, hogyan várom a jelentkezőket. Sajnálom. Magam miatt is, mert több mint egy hónapja nem sikerül szopnom. De azokat is, akik nem tudnak élvezni egy jót a számba. A képeket feltöltöttem. Ha kedvet kaptál, egyeztessünk.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Kihez tudnék felugrani élvezni egy nagyot ? 13.ker környéken vagyok. Sok jön és imádom ha folyik!

Budán szopatnék szopnék este
Ki szopatna most Bp és környékén? Autós kaland!
Szia,kit mit keresel Miskolcon?
(Ez egy válasz Bifantasy üzenetére (tegnap 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskemèten 20:00 óra körül? Kocsi hely kell.
Gyomaendrődön bi? Privi!
Bp most?