SZEKSZÁRD szopás??? Esetleg dugas is?
Szabad mást is?
(Ez egy válasz Nemadommm üzenetére (ma 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:46
(Ez egy válasz Nemadommm üzenetére (ma 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Valakinek nincs kedve kiverni a farkam? Be jössz én ruha nélkül varlak álló farokkal és már csinálhatod is! Imádom ha folyik és sok jön! 13.ker
Gárdonyi nudi környékén szopatna valaki?
Kispesten szopnék!
Valakinek nincs kedve kiverni a farkam? Be jössz én ruha nélkül varlak álló farokkal és már csinálhatod is! Imádom ha folyik és sok jön! 13.ker
Csongrád Bács megye ma? Utazni tudok!!
(Ez egy válasz szegedma üzenetére (ma 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Dugható, hellyel rendelkező passzívat keresek!!!
Szopatna valaki a Hegedűsben? 46 èves fèrfi vagyok.
Hali! 32 és bi vagyok, keresek értelmes, diszkrét, sportos srácot Pesten, akivel lightos dolgokat lehet kipróbálni. Helyem van.
Valaki szopna egyet autóban? Ha gondolod be is teszem. Jóképű 30as Bp, XIV.ker
Vásárosnamény ma délután valaki?
Sziasztok, Esetleg most Dabas közelében egy szopható pasi ?
Lenne kedve valakinek beleverni feleségem bugyiába mostanában? 16 ker Fót környékén?
Mosonmagyaróvár környekén kalandoznék.
Gyöngyös vagy környékén szopatnék
Sziasztok,
holnap (kedd) valaki tudna fogadni a déli vagy metró környékén egy kezdő 45 éves bi-t?
Üdv: Krisztián
holnap (kedd) valaki tudna fogadni a déli vagy metró környékén egy kezdő 45 éves bi-t?
Üdv: Krisztián
Swingerben sok mindent kipróbált, együtt élő pár vagyunk. Meguntuk a swingerben tapasztalható homofóbiát és olyan párokat keresünk, akik férfi tagja nem ijed meg a saját nemétől. Ha a női tagotokat izgatja a fiúk közötti játékok látványa és az ebben való aktív, párcserés részvétel, akkor írjatok ránk! A hangsúly a ffi bi-n van, a lányos játékok nincsenek előtérben. Füstmentes kapcsolatot keresünk.
Pesten ma valaki napközben ?
Győr?

Ivy Kerns