sziasztok!
Holnap hajnalban Budaörsön valaki laza kaland?
Írjatok
Holnap hajnalban Budaörsön valaki laza kaland?

Fehérvár vki bisex kalandra?
Privizz...köszi
Privizz...köszi
Isaszeg-Dány környékén keresek egy hétköznapi,dolgozó,autós srácot diszkrét kapcsolatra.
Privátba írj.
Privátba írj.
Miskolc-tiszaúj közt cumiznék! 20:30-ig ok!
Gödöllőnél sráccal hokiznék, cumiztatnám, valaki?
Írj privátban.
Írj privátban.
Jajj de kár hogy ma nem érek rá :(
(Ez egy válasz intmszobrász üzenetére (ma 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:30

Sziasztok,
Ma delutan/este masszíroznék pasit, prosztata masszázs is megy és a happy finish alap, vannak játékok is.
Diszkréció és biztonság adott és elvárt.
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Ma delutan/este masszíroznék pasit, prosztata masszázs is megy és a happy finish alap, vannak játékok is.
Szegeden keresek férfit holnap délelőttre helyem van
Budán este?
Ma este ki szeretne kalandozni??? Kinek lenne kedve szopatni vagy akar dugni is?? Szabadban vagy autoban is jó...
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Valaki akar szopatni 4 ker.
dősebb, 60+ os,. intelligens házaspárral ismerkednék, szexkapcsolat céljából, mindkét fél örömére.
Ugyanebből a korosztályból kezdő, vagy eddig csak gondolatban átélő urakat szívesen elélveztetnék. (melegek kizárva)
Leginkább olyanokkal ismerkednék, akik ezt még soha nem próbálták, de meg szeretnék élni.
Ötvenes éveim vége felé járó, sportos férfi vagyok, biszex hajlamokkal, nem volt még ilyen kapcsolatom, de a késztetés határozottan megvan.
Hely szükséges.
Többi az ismerkedés során
Ugyanebből a korosztályból kezdő, vagy eddig csak gondolatban átélő urakat szívesen elélveztetnék. (melegek kizárva)
Leginkább olyanokkal ismerkednék, akik ezt még soha nem próbálták, de meg szeretnék élni.
Ötvenes éveim vége felé járó, sportos férfi vagyok, biszex hajlamokkal, nem volt még ilyen kapcsolatom, de a késztetés határozottan megvan.
Hely szükséges.
Többi az ismerkedés során
Ma aktív aki rá érne ?
De az adatlapod szerint kizárólag nőt keresel.
(Ez egy válasz Kellemes8600 üzenetére (ma 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, én párral szeretném elveszíteni a bi-szüzességem
) remélem nem lehetettlen vágy

VESZPRÉM ???
Ma estére kersek aktivat helyem van 18 ker
akár már most is
akár már most is
Nyíregyházán szopatni szerető lenne??
Valakinél egy fürcsi, jakuzzi?
Sziasztok,