Valaki kistarcsa környékén?
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén elsősorban Csepel sziget !
Pécsett és környékén keresem hellyel rendelkező aktív partnerem,akit rendszeresen szophatnék.Közös hoki,többes szex is érdekel.
kecskeméti bi párt vagy pasit keresek uni vagyok
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Ma este szopatna valaki Budapesten belül? Passzív vagyok. Helyem nincs.
Repternel kinek lenne kedve kalandozni?
3.kerben most szopnék!
Holnap vagy Dunakeszin a volt ByWay (jelenleg Market Central) parkolóban este negyed 9 körül a saját kocsimban (ha Te nem azzal jössz) szopnék. Mivel el kell mennem vásárolni a Fóti Aldiba, így elég kevés az időm. Viszont ha 3/4 kilenc körül a Fóti Auchan parkolóban jó, akkor gyere oda. (Az OBI-val szemben, ahol kamionok is szoktak parkolni) . Rövid nadrág és női papucsban leszek. A lábkörmeim kifestve, lábujj gyűrűvel. Ha ez izgat és a meleg számra éhezel (nyugodtan bele élvezhetsz) , akkor írj. Az adatlapom olvasd el. Ha holnap nem jó, legközelebb szombat este negyed 9 után ismét lesz lehetőség, hogy a számba élvezz!
Műsorváltozás!! 15:51 es beírásomra válasz . Eső miatt ELMARAD a szaxofon óra.
Csütörtököt célozzuk meg. Amely függ az időjárástól is. Mindenkinek jó pihenést mára.
Csütörtököt célozzuk meg. Amely függ az időjárástól is. Mindenkinek jó pihenést mára.
Most egy közös hoki, oralra valaki?
Dányból keresek srácot!
Privátba írj!
Privátba írj!
Csongrád megyében valaki mostanában?
Hello! Mostansag szopnek egy jót. Bp és környéke
csepel környékén valaki egy orálra?
Csütörtök 10-13 között helyel rendelkező borotvált pasit keresek hoki,egymásnakhuzogatni,kölcsönös
cumira..
cumira..
Szombat reggel szopok nyalathatsz baszhato vagyok segglyukba szàjba élvezne valaki kecskeméti vagyok passzív van hely reggel 8 től jó 9 ig kocsiban is vasútállomás kiserdőben auschan Tescoban is leszopnám a faszodbol a gecidet
Valaki ma este pest megyeben megszopatna ?
Érd és környéken péntek délelőtt helyel rendelkező bi aktív?
Senki sehol?
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (ma 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:51

Szopatnék fél 8 kor. Népligetben. É 47,48215°, K 19,11329° A padoknál . Ne izgulj senki nem volt ott a környéken tegnap. Teszteltem a helyet.