Senki nem akar el elveztetni miközben izgatja a seggem ? 13.ker
Holnap reggel Kazincbarcikán vagy könyékén tali!Bi uni vagyok!
Aktiv sracot keresek ma este veresegyhaz-godollo kornyeken!
Stuttgart és környéke
Sziasztok! Ma fél 5 körül valaki veszprém és környékén szopatna?
Békés megyei bi?
Szerdán Bp-n automban diszkreten,és komplikácio nélkül szopok.a gecit nyelem.Lehet egyszer vagy ha megy neked többször is.
Lehet random,de jobb lenne tartos,rendszeres.Akár csak annyi beülsz elöveszed,kiszopom a gecid lenyelem,elrakod és mész.Vagy lehet baráti és tartos...irj találkozzunk és élvezz...
Lehet random,de jobb lenne tartos,rendszeres.Akár csak annyi beülsz elöveszed,kiszopom a gecid lenyelem,elrakod és mész.Vagy lehet baráti és tartos...irj találkozzunk és élvezz...
Pest megyei hellyel rendelkező passzívat keresek.
Valaki akar szopatni?
Helo!
Keleti környéken kinek lenne helye 16 óra körül?
Ha nyeled ....
Keleti környéken kinek lenne helye 16 óra körül?
Ha nyeled ....
Most vecsésen szopnèk,szopatnèk.
Tartós aktív szexpartnert keresek fejér megyén belül! 48+ os férfit keresek, szőrösebb, macis alkat előny! 24 éves vagyok enyhén szőrös, sub passzív hajlamú srác, egyéb perver dolgok is érdekelnek. Helyem nincs, utazni tudok, szabadban vagy autós szex is érdekel!!!!!!!!!
Szegeden keresem nem kamus partneremet alkalmankénti szopatásra, golyó kényeztetésre, esetleg dugásra. Pár is érdekel ahol mind két fél szereti a farkát. Privátba írjatok!
Valakinek nincs kedve kiverni a farkam miközben izgatja a seggem? Helyen van 13ker de én is tudok menni!
Tangában eléd guggolnék
Szopni szeretek
Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma napközben utazni
Szopni szeretek
Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma napközben utazni
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék lehettek többen is Dél-Dunántúl
És látjátok,csak egy rém egyszerű ,alap mondatot írtam ki,és micsoda értelmezési zavarok keletkeztek egyből! 20 évvel ezelőtt mindenki megértette volna ezt a mondatot! Az internet sajnos agyilag,értelmileg,és mentálisan lezüllesztette az embereket! Nagyon nehéz így pedellus úr,nagyon nehéz.....
(Ez egy válasz zx_69 üzenetére (ma 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs további kérdés, összeállt a kép. Egyes, leülhet. :P
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (ma 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Na látod! Te magad írtad most le a kulcsszót: "a környékemről". Mi a kérdés?
(Ez egy válasz zx_69 üzenetére (ma 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:42

Az adatlapját csak akkor nézem meg egy szimpatikus hirdetőnek, ha a környékemről van és esélyes vele a kapcsolatfelvétel. Ha az ország másik feléből ír, lehet akármilyen ideális a tartalom, a stílus, nem nézegetem az adatlapot értelmetlenül.
Ott hibázol a gondolatmenetedben, hogy a sorrendet eltéveszted. Amúgy egyetértek, illik megnézni az adatlapot, ha az embert komolyabban érdekli valaki.
Ott hibázol a gondolatmenetedben, hogy a sorrendet eltéveszted. Amúgy egyetértek, illik megnézni az adatlapot, ha az embert komolyabban érdekli valaki.
Az adatlapját csak akkor nézem meg egy szimpatikus hirdetőnek, ha a környékemről van és esélyes vele a kapcsolatfelvétel. Ha az ország másik feléből ír, lehet akármilyen ideális a tartalom, a stílus, nem nézegetem az adatlapot értelmetlenül.
Ott hibázol a gondolatmenetedben, hogy a sorrendet eltéveszted. Amúgy egyetértek, illik megnézni az adatlapot, ha az embert komolyabban érdekli valaki. (Ez egy válasz Márk88 üzenetére (ma 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:36
Ott hibázol a gondolatmenetedben, hogy a sorrendet eltéveszted. Amúgy egyetértek, illik megnézni az adatlapot, ha az embert komolyabban érdekli valaki. (Ez egy válasz Márk88 üzenetére (ma 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Az a minimum, hogy megnézem az illető adatlapját,és akkor rögtön látom hogy hol lakik,hol keres . Persze, ez nem mindenkinél ilyen egyértelmű! Inkább kérdez zagyvaságokat,minthogy adatlapot olvasna! És még a hab a tortán az adatlap nélküli keresők!!! Na az a csúcs!