Pécs istennője nálam magasan verte a (sajna csak a)mezőnyt.
ezt kifejtenéd? vagy csak én nem látok számot?
(Ez egy válasz Gabika1980 üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Hát elöször is kedves fiukák...megszeretném köszönni,hogy bátrak voltatok álltátok a szavatokat...nektek nem csak a szátok járt
Nekem három popsi nyerte el a tetszésemet... az 1-es a 4-es és a 8-as számú.Mind három nagyon formás és harapdálni való !
Szavazatomat a 4-es számura szeretném leadni..mert nagyon tetszik ,hogy belevitt egy kis fantáziát.
A győzelemtöl függetlenül mindenkinek gratula..bizom benne hogy egy következő versenynél is számithatunk rátok!
Hát elöször is kedves fiukák...megszeretném köszönni,hogy bátrak voltatok álltátok a szavatokat...nektek nem csak a szátok járt

Nekem három popsi nyerte el a tetszésemet... az 1-es a 4-es és a 8-as számú.Mind három nagyon formás és harapdálni való !
Szavazatomat a 4-es számura szeretném leadni..mert nagyon tetszik ,hogy belevitt egy kis fantáziát.
A győzelemtöl függetlenül mindenkinek gratula..bizom benne hogy egy következő versenynél is számithatunk rátok!

Mivel úgyse számít én kettőre szavazok
4 és 8, a 8-as erős 8

minden hölgy szavazata számít az elismerés és a pozitív vélemények tekintetében (lásd 116-os hsz-em), és ennek a bevállalós fiúk örülnek a legjobban, de a végeredményt kizárólag a 10-10 fő zsűritag fogja eldönteni!
mivel háromszor írtad le a 8-ast, ezért arra lehet következtetni, hogy Őt favorizálod
köszönjük a véleményedet! (Ez egy válasz Mókuscafat üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
mivel háromszor írtad le a 8-ast, ezért arra lehet következtetni, hogy Őt favorizálod

köszönjük a véleményedet! (Ez egy válasz Mókuscafat üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
lehet még szavazni? Molly, már rég megígértem.. Nálam a 6-os a nyerő
Hajrá fiú, csak így tovább
lehet még szavazni? Molly, már rég megígértem.. Nálam a 6-os a nyerő

Szeretem az éleselméjű tomokat
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 21. hétfő 11:27

minden hölgy szavazata számít az elismerés és a pozitív vélemények tekintetében (lásd 116-os hsz-em), és ennek a bevállalós fiúk örülnek a legjobban, de a végeredményt kizárólag a 10-10 fő zsűritag fogja eldönteni!
köszönjük a véleményedet!

köszönjük a véleményedet!
én a 3-ra szavaznék.No koment.
én meg még jobban az "éleselméjű kis caf(at)kákat"...
(Ez egy válasz Mókuscafat üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)

nagyon-nagyon nehéz döntés volt, mert mindegyik észbontóan szexi...csakis a belevitt fantázia miatt, ahogyan azt lencsi írta volt
:
4-es fenék

4-es fenék
savazhatok magamra?
olyan carul állok bruhaha

Sziasztok!Versenyen kivul a 7es fiura szvazok,mert ö meg nem kapott szavazatot.Köszönöm,hogy nem hanyagoltatok el a Kelemen Anna topicot.
Halabol, szinten veresenyen kivul beteszem a lanyoknak a baratom hatsojat,amit egy nagyobb kepbol sikerult kivagnom:
Halabol, szinten veresenyen kivul beteszem a lanyoknak a baratom hatsojat,amit egy nagyobb kepbol sikerult kivagnom:

persze...nyugodtan!
ne kíméld a lányokat!
jeccusom!
ez a kanna megőrült!
ezer évig nem jelentkezik, majd beteszi a "barátja" seggét teljesen feleslegesen és versenyen kívül!
de legalább valami formás fenék lenne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 20:25
ne kíméld a lányokat!

jeccusom!
ez a kanna megőrült!

ezer évig nem jelentkezik, majd beteszi a "barátja" seggét teljesen feleslegesen és versenyen kívül!

Törölt felhasználó (260579)

savazhatok magamra?
olyan carul állok bruhaha

..kár, hogy mancsai nem látszanak...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 22. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 20:53

persze...nyugodtan!
ne kíméld a lányokat!
jeccusom!
ez a kanna megőrült!
ne kíméld a lányokat!

jeccusom!
ez a kanna megőrült!

Elöször is elismerésem minden bevállalós fiúnak...bártak voltatok Gratula!
Fel adtátok a zsűrinek a leckét...nagyon jók a képek
A zsűri döntése alapján:
az 5.-ös számu kép tulajdonosa lett a nyerő,így az övé lett az 1 hetes VIP-tagság
Gratula Neki!
A zsűri értékelése és a többi szavazatot is figyelembe véve:
A második helyezett a 4.-es számu
a harmadik peddig a 8.-as számu kép tulajdonosai lettek
Nekik is Grratula!
várunk Benneteket a következő " versenyeken" is
Fel adtátok a zsűrinek a leckét...nagyon jók a képek

A zsűri döntése alapján:
az 5.-ös számu kép tulajdonosa lett a nyerő,így az övé lett az 1 hetes VIP-tagság
Gratula Neki!
A zsűri értékelése és a többi szavazatot is figyelembe véve:
A második helyezett a 4.-es számu
a harmadik peddig a 8.-as számu kép tulajdonosai lettek
Nekik is Grratula!
várunk Benneteket a következő " versenyeken" is

Sziasztok! Én nyertem a versenyt! Köszi a szavazatokat! Lányok! Esetleg valaki megnézné kamerán is? ,-)
gratula!
hogy mikor? ha leveszed a gatyádat, lefotózod a gyönyörű, izgalmas, meztelen fenekedet, és berakod a képet róla
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 17:37

hogy mikor? ha leveszed a gatyádat, lefotózod a gyönyörű, izgalmas, meztelen fenekedet, és berakod a képet róla

Törölt felhasználó (317468)

Sziasztok! Én nyertem a versenyt! Köszi a szavazatokat! Lányok! Esetleg valaki megnézné kamerán is? ,-)
Szeretnéd?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 17:43
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)

gratula!

különben miért írtam volna?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 17:44

Szeretnéd?
Nincs, illetve van cam-om, de nem akarom használni!
pirulós smájli!
Hogy bevágódjak!
Rád szavaztam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 17:37

Hogy bevágódjak!

Rád szavaztam!