A téma fagyasztva! (C) HÁZI VERSENYEK (cseteseknek és fórumosoknak) !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#164   2008. 12. 05. péntek 15:38
Dittababy Dittababy

szerintem is a 3-as versenyzö a legjobb....gratula neki eljen
#163   2008. 12. 05. péntek 15:36
X Törölt felhasználó (80946)
Én a 3 számúra szavazok smile
#162   2008. 12. 05. péntek 15:25
lencsibaby lencsibaby
Én nem szavazok ..de szeretnék gratulálni mind három hölgynek..és bízom benne hogy lesz még háziversenyünk ahol a férfi nem is képviselteti majd magát! smile
#161   2008. 12. 05. péntek 11:18
Molly_anyó Molly_anyó VIP
én is a 3 számúra szavazok
Sajnálom hogy fiú nem küldött be képet smile
#160   2008. 12. 05. péntek 08:29
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
az 1. sz. képre szavazok!

wink
#159   2008. 12. 05. péntek 07:55
bigfoot20 bigfoot20
Több kép -versenyző- nincsen?
Kevésből könnyű és nehéz is választani!
Az egyesen nem sok gyümölcs van, de az finyomnak látszik! finom
#158   2008. 12. 04. csütörtök 23:42
gurika gurika
sziasztok a 3-as számú nálam a favorit arra szeretnék szavazni wow1
#157   2008. 12. 04. csütörtök 22:29
Atis76 Atis76
Hát Ha nekem szavaznom kellene, akkor a 3. versenyzőre szavaznék. Tetszik tényleg. Étvágy gerjesztő.... smile
#156   2008. 12. 04. csütörtök 22:27
GUMMIMACI GUMMIMACI
Sztem is a 3. a nyerő.
#155   2008. 12. 04. csütörtök 21:56
Nyúlmedve Nyúlmedve
Ez a szavazás nekem sem tiszta, de itt voksolok.
Nálam a kivis-tejszínes /szőlős,narancsos, lime-os) cici nyert! Ott is az alsó kép a tetszetősebb!
#154   2008. 12. 04. csütörtök 21:55
tablet tablet
Nálam a 3. számu cicis, sok gyümőlccsel, de csak azért mert imádom a kiwit. Ja meg a szölöt, és a tejszinhabot, ááááá nem folytatom. A lényeg, hogy a 3. képsorozat tetszik, arra szavazok.

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 12. 04. csütörtök 21:50
úgy, édes kis mackóm smile hogy beírsz egy számot, egy és három között, ami nem azt jelenti, hogy kettő, hanem beletartozik az egy és a három is...meg a kettő hehe

szavazni bárki szavazhat, de csak a privátban felkértek voksai kerülnek az eredmény beszámításába
#153   2008. 12. 04. csütörtök 21:53
X Törölt felhasználó (157143)
Nálam a nyerő a 3-as számú versenyző smile
#152   2008. 12. 04. csütörtök 21:50
MmePrune MmePrune VIP Admin
úgy, édes kis mackóm smile hogy beírsz egy számot, egy és három között, ami nem azt jelenti, hogy kettő, hanem beletartozik az egy és a három is...meg a kettő hehe

szavazni bárki szavazhat, de csak a privátban felkértek voksai kerülnek az eredmény beszámításába
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 04. csütörtök 21:41
lehet, hogy csak én nem tudom, de itt most hogy lehet szavazni?
#151   2008. 12. 04. csütörtök 21:41
GUMMIMACI GUMMIMACI
lehet, hogy csak én nem tudom, de itt most hogy lehet szavazni?
#150   2008. 11. 25. kedd 09:50
Andie Andie Admin
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

3.-as számu
#149   2008. 11. 20. csütörtök 11:13
Andie Andie Admin

2.-es számú
#148   2008. 11. 18. kedd 17:08
Andie Andie Admin

1.-es számu
#147   2008. 11. 18. kedd 09:44
Andie Andie Admin

egy kis izelítő...(a kép illusztráció)
#146   2008. 11. 11. kedd 16:20
Andie Andie Admin
felkialtas
Kedves csetesek és fórumosok!

Újra Háziverseny!Ezúttal a Hölgyeknek és az Uraknak is lehetőséget adunk de várjuk vállalkozó párok jelentkezését is!

Téma:" Étel bármilyen testrészen erotikusan tálalva" ( bármilyen étel,bármilyen testrészen)!

Jelentkezni:November 15-től December 01-ig lehet!

A képeket a korábban már megadott E-mail címre lehet küldeni (a képek mellé írjátok a felhasználó neveteket is a beazonosítás miatt)

A képeket egyénileg feltölteni NEM lehet!

Beküldési cím:versenyggcset@freemail.hu

A klónregeléses szavazás elkerülése érdekében a cset és a fórum " ismert " és megbecsült tagjai közül válasszuk ki a zsűri tagjait.

Természetesen ezúttal is várjuk mindenki voksát de most is a zsűri szavazata lesz a döntő.

Kiértékelésre és szavazásra 1 hét áll majd rendelkezésetekre ebben a topicban!

Feltételek:
Most is 2 db képet kérünk
A testrészen jól látható helyre feketével legyen a G.G (GoldenGate) felirat!

A nyertes 1 hetes VIP-tagságot kap!

További információért keressetek engem csetin!

Várjuk mindenki jelentkezését!
felkialtas
#145   2008. 07. 30. szerda 18:23
MmePrune MmePrune VIP Admin
jaaajjj...ez a verseny isteni lesz...mézes mellbimbók, cukkinis combok, túrós térdkalács smile smile smile

remélem a lányok elég fantáziadúsak lesznek

padlizsános prune hehe
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 07. 30. szerda 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Andie VIP Admin
2008. 07. 30. szerda 13:28
felkialtas
Kedves chat-es és fórumos Hölgyek!

Ismét Háziverseny! Ezúttal Tiétek a lehetőség!

Téma: "Étel bármilyen testrészen erotikusan tálalva" (bármilyen étel, bármilyen testrészen)!

Jelentkezni: Augusztus 1.-től 15.-ig lehet!

A képeket a korábban megadott, és már ismert E-mail címre lehet küldeni (a képek mellé írjátok a nick neveteket a beazonosítás miatt)!

A képeket egyénileg feltölteni NEM lehet!

Beküldési cím: versenyggcset@freemail.hu

A klónregeléses szavazás elkerülése érdekében ezúttal is a chat és a fórum "ismert" és megbecsült tagjai közül válasszuk ki a zsűrit.

Természetesen most is várjuk Mindenki voksát, de a zsűri szavazata lesz a döntő!

Kiértékelésre és szavazásra 1 hét áll majd rendelkezésetekre ebben a topicban.

Feltételek:
Mint mindig...most is 2 db fotót kérünk.
A testrészen jól látható helyre, feketével legyen a G.G (GoldenGate) felirat!

A nyertes 1 hetes VIP-tagságot kap!

felkialtas

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Andie Andie
Nyitás ideje: 2008. 05. 19. hétfő
Üzenetek: 204db
Utolsó üzenet: 2013. 03. 18. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!