Biztosan azért kedves Molly mert hallottál róla, hogy az milyen jó. Nem laktál falun, de ma már úgytudom ott sincsenek szalmakazlak, pedig romantikus volt ott szeretkezni. Sajnálhatod, hogy ez kimaradt az életedből.
Kellemes estét neked!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 16. szerda 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 16. szerda 17:32
Kellemes estét neked!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 16. szerda 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért volt nekem állandó vágyam szalma vagy szénakazalba szeretkezni ? Eddig azt hittem mindent elértem az életben és tessék ezt még nem
Azért olyan könnyen nem adom ám fel,rajta vagyok a projekten
Nagyon szép estét Neked Jó éjt
Nagyon szép estét Neked Jó éjt
majd ovatosan közelitünk ,hogy megbarátkoz velünk ..legyözük a félénkséged
jó éjt
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 16. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 16. szerda 16:20
jó éjt
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 16. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
...tetszett, látom te sem tartozol a félénk nők közé. De nem akarom megkerülni a kérdésedet, nálam mindig meghallgatásra találtok. Nem vagyok annyira sokoldalú, csak nagy az élettapasztalatom. Azért csak óvatosan közelítsetek, mert nagyon félénk vagyok idő kell neki míg nekibátorodom. (a kielégítettségről annyit, hogy nincs akkora szalmakazal, amire még ne férne rá pár szalmaszál)
Jóóóóóóó reggelt!!
A mai reggeli, Legyen szép napotok

A mai reggeli, Legyen szép napotok

Jó reggelt!
Molly, ez övön aluli volt... ennél csak az lenne ütősebb, ha a zsíroskenyér mellett koviubi lenne
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Molly, ez övön aluli volt... ennél csak az lenne ütősebb, ha a zsíroskenyér mellett koviubi lenne
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi Mamó! Én is kívánok nagyon szép napot Neked ,és mindenkinek aki belép ebbe a kedves,vicces öregSam szobába!
Nade kiscsillag, ha hagyma és paprika van rajta minek a kovi ubi?
Főleg ha méretes a koviubi másra is lehet használni nem ?????
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 17. csütörtök 06:54
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
Jó reggelt!
Jóvanna, azt akartam mondani, hogy hagyma HELYETT az ubi... te figyi: a kovászos az nem csíp?!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 17. csütörtök 07:20
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Nade kiscsillag, ha hagyma és paprika van rajta minek a kovi ubi?
Megoldjuk, huzunk rá gumit, a rücsköset javaslom
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 17. csütörtök 10:14
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
Jóvanna, azt akartam mondani, hogy hagyma HELYETT az ubi... te figyi: a kovászos az nem csíp?!
Jó reggelt! egy kis könnyű reggelivel kedveskedek Nektek!

jaj a második képet nem ide szántam!
nem kell szomorkodni, kitöröltem
(öregSam)
(öregSam)
Óóóó!
nagyon szépen köszönöm...
de csak most értem ide! /tegnap-tegnapelőtt szabi, most meg nem tudom meddig lesz türelmem mert itt nagyon vacak a net/
áll még az ajánlatod? akkor tölts egy kupicával... de magadnak is ám! osztán koccinthatunk is! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 15. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 15. kedd 08:56
nagyon szépen köszönöm...
de csak most értem ide! /tegnap-tegnapelőtt szabi, most meg nem tudom meddig lesz türelmem mert itt nagyon vacak a net/
áll még az ajánlatod? akkor tölts egy kupicával... de magadnak is ám! osztán koccinthatunk is! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 15. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
Helló surda! örülök, hogy benéztél ide, és tetszenek az igéző női tekintetek. én is tudnék köztük válogatni!
Jóó Reggelt
Hoztam a fiúknak legyen mivel koccintani
Hoztam a fiúknak legyen mivel koccintani
én nem tudom csajok, hogy hova tüntettétek el Sam-et, esetleg molly rejtegeti itt:

vagy sajtocska itt

de most már adjátok elő, mert mérges leszek, és így jártok

vagy sajtocska itt

Nem tudom sajtocska merre van de én elindulok megkeresni öregSam-ot
Előkerültem főnökaccony! Mindenkinek köszönöm az érdeklődést (beírásokat) sokkal prózaibb az ok, miért nem voltam három napig. Senki nem térített el, de volt halaszthatatlan dolgom, amit más nem tud elvégezni helyettem.
Kellemes hétvégét mindenkinek, és jó szombat délutánt, estét!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 19. szombat 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 08:19
Kellemes hétvégét mindenkinek, és jó szombat délutánt, estét!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 19. szombat 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
én nem tudom csajok, hogy hova tüntettétek el Sam-et, esetleg molly rejtegeti itt:

vagy sajtocska itt

vagy sajtocska itt

Nehéz lett volna megtalálni kedves Molly, el voltam a külvilág elől dug-va.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 19. szombat 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 11:18
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 19. szombat 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom sajtocska merre van de én elindulok megkeresni öregSam-ot
Hát..... sajnos még félénkebb lettem, van egy hölgy aki azt mondja rám, hogy egy nyuszi vagyok, pedig ő igazán ismer. Azt hiszem ezt már nem is tudom levetkőzni a nők jelenlétében, pedig gyakoroltam erősen a vetkőzést.
(Ez egy válasz zsokica üzenetére (2008. 07. 16. szerda 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 16. szerda 21:43
(Ez egy válasz zsokica üzenetére (2008. 07. 16. szerda 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
majd ovatosan közelitünk ,hogy megbarátkoz velünk ..legyözük a félénkséged
jó éjt
jó éjt
Szia sajtocska! Itt válaszolok a kérdésedre, hátha mást is érdekel:
1.Megkeresed a feltöltendő zenét
pl. Stevie Wonder - I just called to say I love you
ennek az URL címét beteszed a memóriába (bal egérgomb kijelölés, és jobb egér gomb másolás)
2. Itt a gg-n abba a topicba amelyikbe fel akarod tölteni [URL beszúrása] ahol kitörlöd a http: tagot (visszanyíl, vagy delete gomb)
3. Beilleszted az egérrel az URL címet (jobb egérgomb beillesztés) és OK gomb
4. Adsz neki egy tetszőleges nevet pl. NEKED KÜLDÖM és OK gomb
Ezzel meg is vagy és máris ott a hivatkozás, ami kék színnel fog jelentkezni.
Remélem nem bonyolult, ha kell segítek.
És a példa:
URL cím: http://www.youtube.com/watch?v=PY45DkaP9Ls
Beillesztve:
PÉLDABEILLESZTÉS
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 06:02
1.Megkeresed a feltöltendő zenét
pl. Stevie Wonder - I just called to say I love you
ennek az URL címét beteszed a memóriába (bal egérgomb kijelölés, és jobb egér gomb másolás)
2. Itt a gg-n abba a topicba amelyikbe fel akarod tölteni [URL beszúrása] ahol kitörlöd a http: tagot (visszanyíl, vagy delete gomb)
3. Beilleszted az egérrel az URL címet (jobb egérgomb beillesztés) és OK gomb
4. Adsz neki egy tetszőleges nevet pl. NEKED KÜLDÖM és OK gomb
Ezzel meg is vagy és máris ott a hivatkozás, ami kék színnel fog jelentkezni.
Remélem nem bonyolult, ha kell segítek.
És a példa:
URL cím: http://www.youtube.com/watch?v=PY45DkaP9Ls
Beillesztve:
PÉLDABEILLESZTÉS
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119034)
jaj a második képet nem ide szántam!
(öregSam)
(öregSam)
Szia! nagyon köszönöm a segítséget,ha nem gond itt megpróbálom!
Látod már a szénaboglyában meg a sajtok között kerestek!
[URL=]neked kedves öreg sam[/URL]
Látod már a szénaboglyában meg a sajtok között kerestek!
[URL=]neked kedves öreg sam[/URL]

én