Samikém...és azok a Nők..akiknek a szájuk is és a kezük is jár..és még ugy is gondolják.....azok milyenek?
most bele"dumáltam" az itteni dolgokba...bocsi...gondoltam..mielött elmentek Tibetbe a Jenovel...beszólok Neked is...
szép napot Saam...

most bele"dumáltam" az itteni dolgokba...bocsi...gondoltam..mielött elmentek Tibetbe a Jenovel...beszólok Neked is...

szép napot Saam...

Szia Andika!
te egy tündér vagy, és már csak téged szeretlek, Molly hanyagol, pruncikának nem kellek, ő egyébként is mindenkit szeret én meg nem szeretek osztozkodni..
legyen szép napod, és tartsd meg ezt a jó szokásod, hogy kielégíted Samet...
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 10. 22. szerda 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
te egy tündér vagy, és már csak téged szeretlek, Molly hanyagol, pruncikának nem kellek, ő egyébként is mindenkit szeret én meg nem szeretek osztozkodni..
legyen szép napod, és tartsd meg ezt a jó szokásod, hogy kielégíted Samet...

na figyi diablospista!
én veled nem osztozom...láttam mit írt neked őnacccsága, hát mit mondjak neked, egy darabig folyhat a nyálad, az enyémmel együtt...
viccet félretéve, ne végy mindent komolyan, mert az a nő palira veszi itt az egész népséget...
tudod vannak nők akiknek a szája jár..
aztán vannak akik hallgatnak (ez a rosszabb fajta)
aztán vannak akiknek a szája is jár, és úgyis gondolják...na ezekre vigyázz..
amúgy szép napot neked pista, aztán ebben a nagy fergetegben el ne tévedj..
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 21. kedd 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 21. kedd 23:34
én veled nem osztozom...láttam mit írt neked őnacccsága, hát mit mondjak neked, egy darabig folyhat a nyálad, az enyémmel együtt...
viccet félretéve, ne végy mindent komolyan, mert az a nő palira veszi itt az egész népséget...
tudod vannak nők akiknek a szája jár..
aztán vannak akik hallgatnak (ez a rosszabb fajta)
aztán vannak akiknek a szája is jár, és úgyis gondolják...na ezekre vigyázz..
amúgy szép napot neked pista, aztán ebben a nagy fergetegben el ne tévedj..

Mi van Sam bátyám, osztozkodni akarsz?
Egye fene, csak ennyit mondott, hogy régi vágya egy steve nevű pasival dugni. Azt nem mondta, hogy csoportos nem lehet.
Ja és hátulról szereted? Ha Ő van mögötted? Csaj dug pasit módon?
JA BOCSESZ
Te vagy mögötte. Már majdnem rosszra gondoltam
. Én meg akkor alatta.

Egye fene, csak ennyit mondott, hogy régi vágya egy steve nevű pasival dugni. Azt nem mondta, hogy csoportos nem lehet.

JA BOCSESZ

Szép jóóó reggelt Mindenkinek
Mi van Sam bátyám, osztozkodni akarsz?
JA BOCSESZ
Te vagy mögötte. Már majdnem rosszra gondoltam
. Én meg akkor alatta.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 21. kedd 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 21. kedd 23:02

JA BOCSESZ

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Jenó ne foglakozz az userinákkal, belőlük a piros ász hiányzik...neked ezt nem kell elmagyaráznom mert értelmes fickó vagy, ellentétben itt magas tisztséget viselő userinával (aki ugyebár nem userina hanem admin) aki tudja, és nem érti, egyetlen vágyam az, hogy olyan orgazmusban részesítsem amit még a nagy fantáziájával sem tudott elképzelni....
tudom
tudom
már nagyon tudom, lassú víz partot mos, én meg a part szélén mosolygok..........
pruncikám!!!!!!!!!!!!
nem tettem le rólad, szeretlek, tiéd vagyok csak egy kérésem van, ha lehet csak hátulról, mert azt nagyon szeretem.........
tudom
tudom
már nagyon tudom, lassú víz partot mos, én meg a part szélén mosolygok..........
pruncikám!!!!!!!!!!!!
nem tettem le rólad, szeretlek, tiéd vagyok csak egy kérésem van, ha lehet csak hátulról, mert azt nagyon szeretem.........

Jenó ne foglakozz az userinákkal, belőlük a piros ász hiányzik...neked ezt nem kell elmagyaráznom mert értelmes fickó vagy, ellentétben itt magas tisztséget viselő userinával (aki ugyebár nem userina hanem admin) aki tudja, és nem érti, egyetlen vágyam az, hogy olyan orgazmusban részesítsem amit még a nagy fantáziájával sem tudott elképzelni....
tudom
tudom
pruncikám!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 10. 21. kedd 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tudom
tudom
pruncikám!!!!!!!!!!!!

minden stimmel, csak az lila (vagy mittomén' milyen színű
posztó miért kell?
akkor is szeretlek és nem megyek tibetbe!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 21. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor is szeretlek és nem megyek tibetbe!

Ennél azért több diszkrécióra számitottunk tőled !
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 21. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

megfejtettem a tibet-mánia okát

Molly drága! helytelenül írtad a pusy-t....
kettő s-el kell írni és akkor már van értelme..
az angolban a pussy puncit jelent, és az ugyebár jókívánság a férfinépnek...
szép esét mindenkinek!

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 21. kedd 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 21. kedd 15:50
kettő s-el kell írni és akkor már van értelme..

az angolban a pussy puncit jelent, és az ugyebár jókívánság a férfinépnek...
szép esét mindenkinek!

Alighogy kihuzom otthonról a lábom, na tessék jobbnál jobb kaják jönnek
Gondolok ám ám rátok és néha idelesek
Pusyyyy mindenkinek
Pusyyyy mindenkinek

Alighogy kihuzom otthonról a lábom, na tessék jobbnál jobb kaják jönnek
Pusyyyy mindenkinek
Pusyyyy mindenkinek

hűha! ez aztán a magyaros kaja, szeretek jókat enni köpök a koleszterinre...
Andika köszönöm, kellemes délutánt neked!
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 10. 21. kedd 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 21. kedd 12:11

Andika köszönöm, kellemes délutánt neked!

Látom itt is alább hagyott kicsit a hangulat...no de hoztam egykis harapni valót hátha jobb lesz a kedvetek tőle

Jó étvágyat kívánok mindenkinek

Látom itt is alább hagyott kicsit a hangulat...no de hoztam egykis harapni valót hátha jobb lesz a kedvetek tőle

Köszönöm kedves Andie! Szép napot neked és mindenkinek aki ide betéved!

(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 10. 21. kedd 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt,szép napot mindenkinek
Köszönöm kedves Andie!
Szép estét mindenkinek!

(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 20. hétfő 13:25
Szép estét mindenkinek!

Sziasztok!Látom mami nem járt erre...nem hozott ebédet.Gondoltam talán még nem késő...gyorssan megteritettem...

Jó étvágyat Mindenkinek!

Jó étvágyat Mindenkinek!
Sziasztok!Látom mami nem járt erre...nem hozott ebédet.Gondoltam talán még nem késő...gyorssan megteritettem...

Jó étvágyat Mindenkinek!

Jó étvágyat Mindenkinek!
Sziasztok, szép napot mindenkinek. Sajtocska és Gyuri is korán kelt ma is...
Kellemes napot, és szép hetet kívánok mindenkinek!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 20. hétfő 04:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 20. hétfő 04:22

jó reggelt!kívánok szép hetet!vigyázzatok magatokra ebben nagy fene ködben!
Kellemes napot, és szép hetet kívánok mindenkinek!

Törölt felhasználó (119034)

Ez tegnapi??...nyah sebaj...bedobom a mikróba...
....kben aggyaisten mindenkinek...üdwölet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 19. vasárnap 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 19. vasárnap 10:03

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Szép napot mindenkinek, kellemes hétvégét!
vica köszönöm, legyen szép a napod!

vica köszönöm, legyen szép a napod!