A téma fagyasztva! öregSam szobája
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

A téma leírása

Üdvözöllek öregSam szobájában. Ő a szexmentes övezet kategória adminja, ami persze korántsem azt jelenti, hogy szexmentes lenne a szobája. Lépj be bátran, ne ijedj meg a sejtelmes fénytől, és ne ijedj meg, ha valami keménybe ütközöl. Sam szívesen fogad mindenkit. Mit kell tudni róla? Egy észbontóan szexis pasi, aki megőrül a szőrös muffokért. Áh, megőrül ő minden muffért.:)
Ha pasi vagy, akkor kérj tőle bátran tanácsot képfeltöltésről, tájékoztatást a kategória topicjairól, és ötleteket a "hogyan csábítsunk" témában.
...................................................................
(a fenti sorokat MmePrune követte el)
Csak egy átlag ember vagyok a sok közül, aki szereti a humort és szeret nyíltan beszélni a szexről, de nem durván.
öregSam

Az eddigi hozzászólások

... 59 60 61 62 63 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#805   2008. 08. 22. péntek 12:45
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Vagy az olimpiát nézik, hallgatják, vagy kinnt vannak a szabadban. Mások pedig szelidítik a tigriseket, lehet én is beöltözök ha ilyen jó dolguk van a tigriseknek. Megszelidítesz?

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 22. péntek 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2008. 08. 22. péntek 12:26
Nem felejtettem el, csak a megszokott feltöltő ódal nem jön be, a másikkal meg nem sikerült, és nincs időm elmélkedni rajta, hogy miért nem.
Amúgy is eléggé ki van halva errefelé minden... shakehead
#804   2008. 08. 22. péntek 12:26
X Törölt felhasználó (213201)
Nem felejtettem el, csak a megszokott feltöltő ódal nem jön be, a másikkal meg nem sikerült, és nincs időm elmélkedni rajta, hogy miért nem.
Amúgy is eléggé ki van halva errefelé minden... shakehead
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 22. péntek 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 08. 22. péntek 11:59
Szia Sulamit!
Köszöntelek, éreztem, hogy itt ólálkodik, azaz figyel a tigris. Nem mondod, hogy időközben elfeledted hogyan kell képet feltölteni? nyes
Ha az egyik feltöltő nem jó akkor van másikkkkk....(tudod a "van másik" egy bohóctól származik)
Szép napot neked és élvezd a.........nyári nap utolsó (szerintem) meleg napjait.

wink
#803   2008. 08. 22. péntek 11:59
Szia Sulamit!
Köszöntelek, éreztem, hogy itt ólálkodik, azaz figyel a tigris. Nem mondod, hogy időközben elfeledted hogyan kell képet feltölteni? nyes
Ha az egyik feltöltő nem jó akkor van másikkkkk....(tudod a "van másik" egy bohóctól származik)
Szép napot neked és élvezd a.........nyári nap utolsó (szerintem) meleg napjait.

wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 22. péntek 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)
2008. 08. 22. péntek 11:30
Szép napot mindenkinek... Nem tudok képet felrakni - legalább lenne egy tigrises szmájli smile
#802   2008. 08. 22. péntek 11:30
X Törölt felhasználó (213201)
Szép napot mindenkinek... Nem tudok képet felrakni - legalább lenne egy tigrises szmájli smile
#801   2008. 08. 22. péntek 10:44
dorka02 dorka02 VIP
Szia mindenki.
Nem is tudtam, hogy itt kajálni is lehet.
Akor együnk finomakat, csak az egerek meg ne találják a sajtot.
Jó étvágyat smile ))))))))
#800   2008. 08. 22. péntek 09:56
Szia Molly!
Már tegnap is xarakodott a képfeltöltő, és azért tűntek el a képek. Gondolom ha megjavul a szerver, akkor visszajönnek a képek is. Igen én ma másik képfeltöltőt használtam mert láttam ez nem működik.
Kellemes napot neked!
Ide is teszek egy kis reggelit...

és egy kis sajtocskát..

wink
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 22. péntek 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 22. péntek 09:43
Jó reggelt wave
Gyönyörű az a teritett asztal a nappaliba nekem mostsem sikerül képet betenni, sőt amit 15 én betettem képet a Kedven képekbe azis eltünt confused
#799   2008. 08. 22. péntek 09:43
Molly_anyó Molly_anyó
Jó reggelt wave
Gyönyörű az a teritett asztal a nappaliba nekem mostsem sikerül képet betenni, sőt amit 15 én betettem képet a Kedven képekbe azis eltünt confused
#798   2008. 08. 21. csütörtök 22:58
tablet tablet
Igenis!! Igazán kecsegtető ajánlat, nem tudok ennek ellenállni.

wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 22:57
Kedves tablet "forgószél" kisasszony! a cunami az hozzádképest egy kis patakduzzadás, győztelek követni. Tudod ez azért van, mert nem szerettem volna ha ebben az útvesztőben valahol eltévedsz. Most szépen ideülsz Sam ölébe a mellemre hajtod a fejed, Sam mesél neked valami erotikus történetet, símogatja a buksidat, és szép lassan már az igazak álmát fogod aludni.
Na de most kemény leszek, és határozott!
Figyelj te jány holnap neked dolgozni kell menned, sipirc az ágyba!
Punktum, jóccakát! és szép álmokat....

wink wave
#797   2008. 08. 21. csütörtök 22:57
Kedves tablet "forgószél" kisasszony! a cunami az hozzádképest egy kis patakduzzadás, győztelek követni. Tudod ez azért van, mert nem szerettem volna ha ebben az útvesztőben valahol eltévedsz. Most szépen ideülsz Sam ölébe a mellemre hajtod a fejed, Sam mesél neked valami erotikus történetet, símogatja a buksidat, és szép lassan már az igazak álmát fogod aludni.
Na de most kemény leszek, és határozott!
Figyelj te jány holnap neked dolgozni kell menned, sipirc az ágyba!
Punktum, jóccakát! és szép álmokat....

wink wave
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 22:46
Jenókém, de melyiket?? Finom is a sajt, de annyiféle van!
Tudod van a sima, aztán van az illatos, szagos, meg a büdi. Van a kisluku, nagyluku, sok luku, naaa nagy ne soroljam már.

A mi sajtocskánk, aki az előbb beirt ide, ő aranyos, és szerintem illatos is. Őt szeresd, dinnyével pláne finom
wink
#796   2008. 08. 21. csütörtök 22:46
tablet tablet
Jenókém, de melyiket?? Finom is a sajt, de annyiféle van!
Tudod van a sima, aztán van az illatos, szagos, meg a büdi. Van a kisluku, nagyluku, sok luku, naaa nagy ne soroljam már.

A mi sajtocskánk, aki az előbb beirt ide, ő aranyos, és szerintem illatos is. Őt szeresd, dinnyével pláne finom
wink
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 22:36
Majd vigyázunk ! Mellesleg, ha nem derült volna ki, a dinnyén kivűl a sajtot is szeretem !!! nyes
Jó éjt !
#795   2008. 08. 21. csütörtök 22:36
Jenó Jenó
Majd vigyázunk ! Mellesleg, ha nem derült volna ki, a dinnyén kivűl a sajtot is szeretem !!! nyes
Jó éjt !
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119034)
2008. 08. 21. csütörtök 22:30
szia tablet! régen volt már hajnali három és megint mindjárt annyi van! de köszönöm hogy marasztalni próbálsz nagyon kedves vagy! wink
sajnos azt nem tudtam hogy ma van a neve napja! akkor kívánok Samnek minden szépet és jót mert megérdemli! még akkor is ha nem ünnepli a névnapját!boldog névnapot kedves Sam!és Jenonak is hasonló jókat!vigyázzatok magatokra! puszi mindekinek! jó éjt!
#794   2008. 08. 21. csütörtök 22:30
X Törölt felhasználó (119034)
szia tablet! régen volt már hajnali három és megint mindjárt annyi van! de köszönöm hogy marasztalni próbálsz nagyon kedves vagy! wink
sajnos azt nem tudtam hogy ma van a neve napja! akkor kívánok Samnek minden szépet és jót mert megérdemli! még akkor is ha nem ünnepli a névnapját!boldog névnapot kedves Sam!és Jenonak is hasonló jókat!vigyázzatok magatokra! puszi mindekinek! jó éjt!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 22:21
Szia Sajtocska el ne menj nekem! Korán van még ahhoz. Meg aztán keresem a Samot, ünnepelni akarjuk, tudod a neve napja van neki. Konyakot nem szabad hozni, esetleg egy kis sört. A Jenónek meg dinnyét, mert Ő azt szereti.
eljen
#793   2008. 08. 21. csütörtök 22:21
tablet tablet
Szia Sajtocska el ne menj nekem! Korán van még ahhoz. Meg aztán keresem a Samot, ünnepelni akarjuk, tudod a neve napja van neki. Konyakot nem szabad hozni, esetleg egy kis sört. A Jenónek meg dinnyét, mert Ő azt szereti.
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119034)
2008. 08. 21. csütörtök 22:16
későn feküdtem pedig egyedűl voltam és korán keltem!ebbe nem tudom hogy lehet belekeveredni!? nyes de látom nélkülem se unatkoztok aminek nagyon örülök! most kívánok nyugodalmas jó éjszakát!
#792   2008. 08. 21. csütörtök 22:16
X Törölt felhasználó (119034)
későn feküdtem pedig egyedűl voltam és korán keltem!ebbe nem tudom hogy lehet belekeveredni!? nyes de látom nélkülem se unatkoztok aminek nagyon örülök! most kívánok nyugodalmas jó éjszakát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 08:24
Szép reggelt és napot mindkettőtöknek.
Sajtocska nagyon korán felébredt ma, vagy talán le sem feküdt. Vagy lefeküdt csak nem aludt. Nem folytatom mert belekeveredek.
Szép napot mindenkinek!

wink
#791   2008. 08. 21. csütörtök 22:07
Jenó Jenó
Én ugyan nem....(De ha igen se vallanám be, már csak a dinnye miatt se !)

De lehet, hogy annyira szerény, és félénk, hogy inkább elbújt az ünneplés elől !!! nyes
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 22:05
Amugy most láttam a nappaliban, hogy a neve napja van ennek az embernek, aztán nem találom sehol. Lehet elbujt, vagy elment nekem valami elemózsiáért?

Jenóóó ugye nem Te dugdosod, mert ha megtudom, elveszem a dinnyédet nyes
#790   2008. 08. 21. csütörtök 22:05
tablet tablet
Amugy most láttam a nappaliban, hogy a neve napja van ennek az embernek, aztán nem találom sehol. Lehet elbujt, vagy elment nekem valami elemózsiáért?

Jenóóó ugye nem Te dugdosod, mert ha megtudom, elveszem a dinnyédet nyes
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 22:00
A dinnyének mindig örülök ! nyes

De a vitát szivesen kihagynám, inkább "csak" beszélgessünk ! Az ember ne vágjon bele eleve vesztes dologba... eplus2 eplus2
#789   2008. 08. 21. csütörtök 22:04
tablet tablet
Akkor vágjunk a dinnyébe, de jó nagyba, csak ugy harsogjon )))

nyes
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 22:00

De a vitát szivesen kihagynám, inkább "csak" beszélgessünk ! Az ember ne vágjon bele eleve vesztes dologba... eplus2 eplus2
#788   2008. 08. 21. csütörtök 22:00
Jenó Jenó

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 21:56
Szió Jenó, menjünk csináljunk még egy kis életet nálad is?? Csak szóljál ! Viszünk dinnyét, ezt-azt, meg egy kis humort, ha kell vitázhatunk is. Bár azt már minek???
Szóval csak egy szavadba kerül.
Amugy szép napot neked is, vagy már szép éjszakát?
oooo
#787   2008. 08. 21. csütörtök 21:56
tablet tablet
Szió Jenó, menjünk csináljunk még egy kis életet nálad is?? Csak szóljál ! Viszünk dinnyét, ezt-azt, meg egy kis humort, ha kell vitázhatunk is. Bár azt már minek???
Szóval csak egy szavadba kerül.
Amugy szép napot neked is, vagy már szép éjszakát?
oooo
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 21:24
Szép jó estét, sziasztok ! ] wave

Gondoltam, beköszönök...nagyon úgy néz ki, momentán csak itt van élet a fórumban... nyes
#786   2008. 08. 21. csütörtök 21:27
helló Jenó!
Üdv neked, tudod, neked itt mindig van helyed, és szeretettel látlak a szobában. ja elég nagy a pangás...
Kellemes estét neked!

wink
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 21:24
Szép jó estét, sziasztok ! ] wave

Gondoltam, beköszönök...nagyon úgy néz ki, momentán csak itt van élet a fórumban... nyes

... 59 60 61 62 63 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2008. 05. 30. péntek
Üzenetek: 2005db
Utolsó üzenet: 2010. 06. 06. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!